[Kemaskini] TM Everyone Connects Viewing Party

Anda peminat sukan bola sepak tempatan dan antarabangsa?.. jika ya sudah tentu korang kenal dengan team Chelsea dan Manchaster United kan.. Huhu sebut saja pasal bola tak kira lelaki dan perempuan sudah tentu ada peminatnya. Aku pun minat gak bola sepak tapi minat tengok je lah, kalau korang ajak main tu kalau setakat jadi penjaga gawang tu ok la lagi, tapi kalau korang nak letak aku kat bahagian sayap atau penyerang oppssss sorrylah aku bukannya larat nak lari, dengan badan aku yang agak comel ni jangan haraplah aku nak lari sekuat hati haha..

Dalam kemeriahan perlawanan Chelsea vs Manchester United untuk Barclays Premiere League match,  dengan bangganya TM Everyone Connects Viewing Party mengajak anda beramai-ramai menyaksikan perlawanan ini di restoran Mamak yang terpilih pada 19-Disember-2010 (Ahad) ini jam 10PM sehingga 2AM. Dapatkan rebate voucher RM5.00 yang boleh didapati di booth TM ditapak event untuk makanan dan mimuman anda disana nanti. Wahhh memang menarikkan jadi boleh la ajak sanak saudara, adik beradik, mak bapak, atok nenek datang ramai-ramai memeriahkan lagi event ni nanti tau.

Jom ke restoran Mamak yang terlibat :-

 

 

 

 

 

 

 

Maklumat lanjut sila checkout kat link ni :- http://www.tm.com.my/about-tm/PromotionsNHighlights/promo/Pages/viewingparty.aspx

 

http://everyoneconnects.net (The Stadium)

Korang juga boleh dapatkan macam-macam maklumat dan berita terkini tentang Man Utd di laman yang sangat sempoi dan ceria tak lain tak bukan di http://everyoneconnects.net , disini korang boleh singgah ke The Stadium, iaitu stadium interaktif yang banyak maklumat, gambar, video dan artikel berkenaan Man Utd. Apa lagi jomlah kita ke The Stadium dan saksikan sendiri kerianggannya.

http://everyoneconnects.net (Kopitiam)

Kalau korang ada apa-apa komen, pendapat dan pandangan tentang game yang akan berlangsung nanti kita boleh usha dan kecoh-kecoh kat website EC @ Kopitiam, kat sini nanti kita bincang siapa yang akan menang dan siapa yang kalah ye.. kalau korang suka Man Utd jom kita sama-sama lepak kat EC @ Kopitiam. Citcat sampai lebam okey.. 🙂

Jangan lupa tau datang berama-ramai tau dan kalau korang nak dapatkan barangan exclusive TM Man Utd dan tempat duduk Fan Zone yang exclusive ni korang boleh dapatkannya dengan mendaftar mana-mana produk atau perkhidmatan TM. Jadi jangan tunggu lagi cepat dapatkan produk TM dan korang boleh bergumbira bersama keluarga disini.

Opssss jangan lupa ye kalau korang ada Facebook, jangan lupa klik “LIKE” di fanpage http://www.facebook.com/#!/everyoneconnects dan dapatkan EC wristband yang sangat cool dan meletopzz ni.. aku ada 2 sebab aku pengguna setia produk TM jadi kalau korang nak banyak, langganlah produk TM sekarang atau datang sendiri di booth TM disana nanti. 🙂 Jangan lupa ye.. jumpa disana… disana… disana…

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *