New Tenants @ Berjaya Times Square KL

Wahhh banyak betul Sale hujung tahun kan.. aku pun nak shopping lah nak beli baju baru semperna tahun baru ni.. oh ye sekarang ni kat Berjaya Times Square dah banyak kedai baru buka, dan banyak juga Sales kat sana.. jadi kalau sesiapa nak shopping apa lagi jom ke Berjaya Times Square KL

Map

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to New Tenants @ Berjaya Times Square KL

  1. bonda amani says:

    tapi time square susah nak parking..huhuhuhuhuhu penat jalan…

  2. admin says:

    parking kat office zaid kak.. kat plaza berjaya tu.. tapi parking tepi jalan lah 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *