Aku Insan Biasa

A video thank you from Google

dalam Uncategorized oleh

Baru dapat email ni dari Google, terima kasih gak kat Google sebab banyak bantu blog aku ni dalam meranking search enginenya. Ingat bila dapat duit Nuffnang bulan depan nak continue balik la iklan Google Adwords aku :-)

Ini email yang aku dapat dari Google :-

A video thank you from Google
Just ten years ago, a small team added the phrase ‘See your ad here’ alongside our search results. A few minutes later, the first AdWords customer placed an ad for live mail-order lobsters.

Ten years and billions of ads later, we want to mark AdWords’ 10th birthday by thanking you for advertising with us. We hope you enjoy this small token of our appreciation, a personalized video just for you:

Your video: http://www.youtube.com/adwords10?x=2cf8c04bd73543178733256a949c3bbd

Thank you. And we wish you success for the next 10 years!

The Google AdWords Team

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Placeholder

Dah Berapa Bulan?

Dengar tajuk macam orang dok bertanya dah berapa bulan mengandung pulak kan.
Placeholder

Blog dah bersawang

Assalamualaikum… lama gilers kan aku tak menghapdet blog ni. Kekangan bz bekerja
Kembali Ke Atas