Pemenang Contest – I Nak Bagi CD FREE (Live MohdZaid)

Terima kasih kepada semua kawan-kawan yang sudi meluangkan masa untuk menyertai contest CD giveaway yang aku buat kat http://live.mohdzaid.com/ tempoh hari. Untuk maklumat korang semua contest ni dah tutup so pemenang pun aku dah jumpa. Untuk pengetahuan korang semua pemenang bukan aku yang pilih tapi aku lantik seorang juri professional untuk memilih pemenang yang layak dan dengan slogan yang terbaik. Jadi dengan ini aku umumkan pemenang untuk contest “I Nak Bagi CD FREE (Live MohdZaid)” jatuh kepada….

Pemenangnya adalah : – Hilal Azmi www.hilalazmi.com

tahniah sekali lagi kerana anda berjaya memenangi CD “Her Compilation” yang memuatkan lagu-lagu antaranya Yuna, Joanna & Co, Estrella, Greenhouse Sessions dan ramai lagi. Aku akan contact pemenang melalui email untuk minta alamat dan nama penuh sebab aku akan POS kan hadiahnya secepat mungkin. Sekali lagi terima kasih kerana join contest ni ye.. Oh ye aku rasa nak buat contest besar dalam masa terdekat ni.. tunggu ye banyak lagi hadiah aku nak bagi kat korang.. 🙂 Semoga korang terhibur diblog Mohdzaid.com dan Live.Mohdzaid.com ye..

Berikut adalah komen-komen a.k.a penyertaan yang diterima….

11 Comments

  1. lAl says:

    Saya sukakan live blog Mohdzaid.com kerana ia diupdate dari gadjet berbeza.Banyak pengalaman menarik dan memperkayakan idea.

    **join!!!ehehe.. boleh kan?

  2. fiq says:

    saya syka live blog Mohdzaid.com kerana tuan punya blog sangat bermurah hati nak bagi cd free dan saya nak sangat cd tuh coz artis2 dlm cd tu semua masyukkkk!! :D

  3. aizuddin says:

    “Saya sukakan live blog Mohdzaid.com kerana saya baru je perasan yang blog mohd zaid ada live blog sekali. Jadi saya pun jadi suka untuk follow blog-blog mohd zaid lepas ni. Keep it up. Nice blog to follow”

  4. eyriqazz says:

    bro,apa beza live blog dengan normal blog?hik3….

  5. robin says:

    Saya sukakan live blog Mohdzaid.com kerana saya dapat mengikuti detik-detik kehidupan Mohdzaid.com yang penuh warna-warni dengan hanya satu klik walaupun Mohdzaid.com cuma merupakan kawan saya di alam siber.

  6. Arepeace says:

    Saya sukakan live blog Mohdzaid.com kerana interaksi sesama pengikut blog ini akan menjadi lebih mudah dan menarik :-)

  7. Hadi says:

    Saya sukakan live blog Mohdzaid.com kerana sangat menarik daripada blog official..ahahah

  8. emily says:

    “Saya sukakan live blog Mohdzaid.com kerana semua kandungan dan layout yang simple dan jelas menyenangkan saya membaca satu post ke post yang lain.”

  9. charles says:

    Saya sukakan live blog Mohdzaid.com kerana pengalaman pahit dan manis Mohdzaid.com dirakamkan di sini untuk menjadi iktibar orang ramai.

  10. Hadi says:

    Saya sukakan live blog Mohdzaid.com kerana saya dapat kerana semuanya LIVE !!

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Pemenang Contest – I Nak Bagi CD FREE (Live MohdZaid)

  1. Charlote says:

    I rase sume komen bagus2…tp yela sbb pemenangnyer cuma 1 je kan…next time i nak join…

  2. saddam says:

    wah,, meriah sungguh kat sini… adess da terlepas satu kontes..huhuu 🙂

  3. admin says:

    tak apa saddam.. banyak lagi contest akan aku letak kat sini 🙂

  4. admin says:

    betul tuh.. nanti kita bagi hadiah besar2 ye alice.. 🙂

  5. SADDAM says:

    huhuhu.. orait.. harap2 nanty dapat masuk.. and dapat menang topup rm10 dari zaid.com macam dolu dolu..hihihihi 😉

  6. admin says:

    thanks bro.. nanti join la lagi ye contest kat blog zaid ni 🙂

  7. SADDAM says:

    orait, kalau ade mase dan kesempatan… akan dicuba nasib.. hihih 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *