Giveaway – CD Lagu-Lagu dari Album ‘Her Compilation’

 

 

Bagi yang masih tak tahu sekarang aku dah ada live blog, dan live blog ni adalah blog tentang apa aktiviti terbaru aku setiap hari melalui lensa iPhone aku tu.. dalam masa yang sama sekarang aku tengah buat Giveaway CD lagu-lagu kompilasi dari album ‘Her Compilation’ antaranya penyanyi yang dimuatkan dalam album ni adalah Yuna, Joanna & Co, Estrella, Greenhouse Sessions dan ramai lagi. Tinggal 3 hari je lagi siapa yang nak join.. cepat dia dapat.. Caranya mudah saja hanya komen slogan “Saya sukakan live blog Mohdzaid.com kerana”. Komen yang paling baik akan memenangi CD ini.

Untuk penyertaan sila komen ke :- http://live.mohdzaid.com/02/12/2010/live-update-i-nak-bagi-cd-free.html sekarang!

Terma dan Syarat:-

– Hanya satu pemenang sahaja buat masa ni, sebab hadiah yang ditawarkan untuk giveaway ni hanya 1
– INGAT !! hantarkan slogan tu kat komen box blog live.mohdzaid.com sahaja
– Jangan risau banyak lagi giveaway aku nak bagi lepas ni
– Keputusan juri adalah muktamat
– Siapa cepat dia dapat, tapi hanya slogan yang menepati citarasa juri akan jadi pemenang.
– Hadiah akan dipos kepada pemenang bertuah, kos penghantaran aku tanggung~

Tarikh Tamat :- 11-Dec-2010 (11.59PM)

PS : Aku ada niat nak buat giveaway RM100 + Mystery Gift lepas ni.. ada sesiapa nak join tak?.. kalau ada sesiapa yang nak tambah atau sponsor hadiah boleh contact aku kat sini.. http://www.mohdzaid.com/hubungi-saya

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Giveaway – CD Lagu-Lagu dari Album ‘Her Compilation’

  1. alice says:

    boleh tak aku join?? 😛

  2. admin says:

    boleh je alice.. join la.. kalau slogan ko bagus ko juga berhak menang.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *