Apa Persamaan Yunalis Zarai Dan Zaid?

Persamaan?.. Yuna dan aku?.. haha mana ada persamaan pun dia perempuan aku lelaki, dia cantik aku hensem.. dia baik aku kurang baik.. tapi persamaan yang aku nampak dari gambar ni adalah senyuman Yuna semanis senyuman aku hahahaha.. perasannn tul aku ni.. haha 1st time dapat jumpa Yuna dan bergambar dengan dia.. actually kan.. wahhh nak habak ni yang aku sebenarnya peminat setia Yuna but.. aku tak pernah ada album atau CD Yuna ni.. nak tahu caranya? tunggu malam kang aku buat full update pasal event 7-Eleven Music yang aku pergi petang tadi kat Berjaya Times Square.. jom cuci mata tengok aku dan Yuna beraksi depan camera.

Caakkkk… Yuna bila nak belanje zaid tengok wayang?..

PS : Dah nampakkan perut aku dah kurus siki?… 🙂

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Apa Persamaan Yunalis Zarai Dan Zaid?

  1. topo says:

    perghhhh amek nak ikut pi tgok wayang gak.. hahaha

  2. admin says:

    hahaha jom topo.. kalau lah yuna tu nak ajak kita kan.. haahahahaha

  3. msxeroz says:

    LOL ZAID! pandailah kau! i ingatkan u nak tulis “persamaannya, aku sekurus Yuna” =X

  4. admin says:

    Hehehe zaid belum cukup kurus la.. I baru turun 1 inci je hehe

  5. alice says:

    untung lah dapat bergambar dengan yuna & dengar suara dia live….best best..

  6. admin says:

    memang best pun alice.. 🙂

  7. Pingback: Aku Zaid » 7-Eleven Music Launching @ Berjaya Times Square Hotel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *