Orang Kajang Memang Terbaik!

Sambutan X-Mas @ Berjaya Times Square

dalam Diriku/Uncategorized oleh

tchatche gratuit rencontre Hari cuti tak dapat lepaskan peluang untuk berjalan kat Berjaya Times Square walaupun office aku jalan kaki je kesini dan hari-hari pun boleh pergi. Saja pergi time aku off day sebab nak habiskan banyak masa dengan Alice. Oh ye X-Mas tinggal berapa hari je lagi kan dan kepada rakan-rakan yang menyambutnya aku nak ucapkan Happy XMas Day to you all, kita kan 1 Malaysia .. 🙂 so sesiapa yang nak merasai keriangan sambutan disini boleh datang ke Berjaya Times Square KL okey.. Choww..

dating 50 plussers

incontri gratis napoli

instant chat dating site

millionaire gay dating

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

4 Comments

  1. hoho, 1st ke? hehe salam singgah.. hepi krismas, walopon aku tak sambut tapi atleast bleh cuti gak berbanding ngan raya Aidilfitri.. well, thats the case here..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Isap Vapor Ok Kot!

Rasa macam ramai pulak sekarang yang mengisap vapor berbanding isap rokok. Ada
Placeholder

Madah Cintaku

Saat kakiku melangkah masuk ke ruang legarmu, terasa lemah sendi anggota. Namun
Kembali Ke Atas