Aku Insan Biasa

Sambutan X-Mas @ Berjaya Times Square

dalam Diriku/Uncategorized oleh

Hari cuti tak dapat lepaskan peluang untuk berjalan kat Berjaya Times Square walaupun office aku jalan kaki je kesini dan hari-hari pun boleh pergi. Saja pergi time aku off day sebab nak habiskan banyak masa dengan Alice. Oh ye X-Mas tinggal berapa hari je lagi kan dan kepada rakan-rakan yang menyambutnya aku nak ucapkan Happy XMas Day to you all, kita kan 1 Malaysia .. :) so sesiapa yang nak merasai keriangan sambutan disini boleh datang ke Berjaya Times Square KL okey.. Choww..

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

4 Comments

  1. hoho, 1st ke? hehe salam singgah.. hepi krismas, walopon aku tak sambut tapi atleast bleh cuti gak berbanding ngan raya Aidilfitri.. well, thats the case here..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

11227924_10206569099611278_3594520352992209352_n

Isap Vapor Ok Kot!

Rasa macam ramai pulak sekarang yang mengisap vapor berbanding isap rokok. Ada
Screen Shot 2015-03-07 at 2.42.20 PM

Jom Kurus 9 KG

Asik-asik bila menulis blog aku mesti nak cakap “ahhh lamanya tak update
Kembali Ke Atas