Sambutan X-Mas @ Berjaya Times Square

Hari cuti tak dapat lepaskan peluang untuk berjalan kat Berjaya Times Square walaupun office aku jalan kaki je kesini dan hari-hari pun boleh pergi. Saja pergi time aku off day sebab nak habiskan banyak masa dengan Alice. Oh ye X-Mas tinggal berapa hari je lagi kan dan kepada rakan-rakan yang menyambutnya aku nak ucapkan Happy XMas Day to you all, kita kan 1 Malaysia .. :) so sesiapa yang nak merasai keriangan sambutan disini boleh datang ke Berjaya Times Square KL okey.. Choww..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku, Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.