Saya Menang iPhone 3GS Lagi

Tak sangka dan terkejut gak bila bangun tidur tiba-tiba ramai yang tweet cakap tahniah kat aku tadi. Aku dah syak something dah mesti aku menang tiket wayang ke menang tiket bus ke tapi rupa-rupanya aku menang iPhone 3Gs lagi.. semua ni kerana entry DiGi Pimp My Music @ Zouk KL [DiGiMusic PLAY] . Ingat lagikan contest yang DiGi dan Nuffnang buat untuk semua DiGi Angles kat Zouk hari tu, hadiahnya ada 2 biji iPhone untuk dimenangi satu masa event hari tu dan satu untuk blog post terbaik selepas event.

Dear Nuffnanger,

Guess who is the new owner of a brand new iPhone3GS?

The Yellow Man is pleased enough to announce Mohd Zaid as the winner for the DiGi Pimp My Music Post Event Blogging Contest thanks to his creative write up!

Congratulations Zaid!

We’d also like to thank everyone for participating in the contest and we look forward to have you join more events and contests specially brought to you by DiGi in the near future.

Cheers
Robb Chew
Blogger Relations Department
Nuffnang Sdn Bhd

Esok aku akan ke office Nuffnang untuk ambik hadiah iPhone 3Gs tu.. apa-apa pun terima kasih kepada semua yang menyokong zaid selama ni. Inilah semangat untuk aku terus menulis blog lagi hehe.. oh ye aku nak bagi tahu sekarang aku dah ada live blog kat situ korang boleh usha apa saja aktiviti aku dengan lebih cepat dan pantas.. url nya http://live.mohdzaid.com/

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Iklan and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

26 Responses to Saya Menang iPhone 3GS Lagi

  1. eida yusof says:

    tahniah angah…wah bestnya dapat iphone….blackberry leh jual la pas nie…nak jual dak.?? hehehehe…

  2. Afra Yuri says:

    pewittt! congrats zaid!! second iPhone tuuu >_<

  3. eyriqazz says:

    congratz bro..iphone 4 tu blelah hadiahkan kat saya..hik3…

  4. ProfHariz says:

    Wow! Rezeki anda 🙂 Tahniah Mohd Zaid 🙂

  5. Lynn Hamzah says:

    wah tahniah yer zaid…

  6. kimicnol says:

    tahniah bro 😉

    ADA AWARD NTOK AWAK
    “1.Coolest Blogger Award??”

  7. aizuddin says:

    murah rezeki 😀

  8. kak ina kl says:

    tahniah zaid…tak leh masuk lagi klu zaid dah sertai pertandingan

  9. MuJE says:

    best gile! ala, campakla kat sini mane-mane enset yang dah buruk tu…hehe

  10. yul says:

    peh seronok gila kan!

  11. myvitrd says:

    wah..tahniah zaid.. idaman 1 malaya tu.. iphone..ohhh idamanku juga..

  12. akublog says:

    Wahh.. Best2.. Murah rezeki..

    P.S – Jual laa satu kat aku.. Hohoho

  13. suria says:

    wah..rezeki!!
    alhamdulillahh!!!

  14. admin says:

    hehe angah pakai dua-dua lah BB dan iphone..

  15. admin says:

    hi Afra.. thanks.. rezeki zaid bulan ni.. esok rezeki afra pula.. 🙂

  16. admin says:

    hehe iphone 3gs je bro.. belum mampu nak pakai iphone 4 hehe

  17. admin says:

    thanks ProHariz .. rezeki saya bulan ni.. amin.. syukur..

  18. admin says:

    salam Lynn Hamzah, thanks ye.. 🙂

  19. admin says:

    thanks bro kimicnol, insyaalah kalau berkesempatan nanti saya ambil award saya tu ye.. 🙂

  20. admin says:

    salam aizuddin, terima kasih atas sokongan anda selama ni.. 🙂

  21. admin says:

    terima kasih kak ina.. lol jangan la macam tu kak.. zaid mencuba nasib je.. 🙂

  22. admin says:

    lol henset buruk semua adik dan kakak zaid dah sapu dulu.. belum sempat nak campak kat tong sampah haha..

  23. admin says:

    memang seronok yul… 🙂

  24. admin says:

    thanks myvitrd, memang menjadi idaman kita semua iphone ni.. tp idaman zaid sekarang nak menang ipad pulak..

  25. admin says:

    thanks bro akublog.. zaid tak jual la bro.. zaid nak kasi kat awek zaid phone ni..

  26. admin says:

    terima kasih suria..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *