Pening Kepada Den Nak Cari Hotel

Haiiyahhh macam mana ni, aku ditugaskan oleh ahli mesyuarat untuk cari hotel atau apartment untuk percutian keluarga pada 18-December-2010 ni ke Port Dickson (PD), masalahnya sekarang semua hotel dan apartment pada hari tu dah full house, puas dah aku call 103 (TM Directory) untuk cari phone number semua hotel dan apartment kat Port Dickson tapi semuanya dah ada orang booking.

Baru ingat nak pergi bercuti tapi hotel pulak jadi problem, ye lah sekarang kan musim cuti sekolah sah-sah la dah ramai orang pi percuti kat sana kan, Ada tak sesiapa yang boleh tolong aku yang URGENT nak sangat cari hotel dan apartment untuk 30 orang, kalau boleh nak cari 3 bilik punya apartment dan nak ambik dalam 3 buah rumah.

Directory Hotel/Apartment

Glory Beach Resort –
TEL : 06-6516888
Batu 2, Jalan Seremban , Tanjung Gemok, 71000 Port Dickson, Negeri Sembilan

Mayangsari Resort –
TEL : 06-646 4733
2.5 Miles, Jalan Pantai, Port Dickson, Negeri Sembilan.(Formerly know as Port Dickson Beach Club Resort)

Residence Desa Lagoon Resort –
TEL :  606-6477515
5th Mile, Jalan Pantai, 71050 Port Dickson.(Formerly known as Desa Lagoon Resort)

Ilham Resort –
TEL : 06-6626800
10 Mile, Tanjung Biru, Port Dickson, 71050 Negeri Sembilan.

Sunshine Bay Resort / Astana Resort Port Dickson
TEL :
21/2 KM ,Jalan Pantai, Port Dickson, 71000 Negeri Sembilan.

Permaisuri Resort Port Dickson –
TEL : 06-6621558
Bt10 Tanjung Biru, Jalan Pantai Port Dickson

Regency Tanjung Tuan –
TEL : 06-6473013

Kat atas tu directory hotel/apartment yang aku dah call, kalau boleh lepas ni aku nak cuba cari terus dari owner mungkin boleh dapat harga murah sikit. Sebab aku tengok reviwe kengkawan kalau terus cari dari owner boleh tawar harga. So sesiapa yang tahu atau pernah tinggal kat mana-mana hotel/apartment yang masih ada kekosongan tolong contact aku ye.. URGENT ni.. 🙂

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Pening Kepada Den Nak Cari Hotel

  1. atan ahmad says:

    Aku pun tgh cr resort kat PD nie.. tp kalo waktu weekdays byk kot bilik kosong…

  2. admin says:

    weekday rasanya banyak gak kosong.. tapi family aku dah tetapkan tarikh 18/19hb ni..

  3. Kancilbiru says:

    zaid, Tiara beach resort nak?

    read my entry tentang facilities, tapi family ada 2 bilik jer..

    http://www.kancilbiru.com/2010/11/bercanda-tiara-beach-resort-port.html

    ko cari kat mudah.my search by Negeri Sembilan-> Tiara Beach Resort untuk dapat harga murah…

    aku ada contact no apartment yang aku duduk ni haritu..kalau nak nanti aku emailkan…:)

  4. admin says:

    thanks kak.. memang nak cari kalau boleh kat TBC gak.. sebab kat situ macam best je.. ok zaid cuba search kat mudah.my dulu.. thanks kak.. 🙂

  5. queenfarra says:

    boley try tgk kt rumah rehat laman tok sidek port dickson
    http://www.lamantoksiidek.blogspot.com

    rumah rehat kampung style

  6. admin says:

    terima kasih.. saya akan cuba tengok rumah rehat ni.. kalau ok saya akan ambik..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *