Aliff Aziz – Kalau Cinta Feat Joanna (Music Video)

Yo..Yo.. peminat Aliff Aziz korang dah tengok ke music video terbaru dari Aliff Aziz hah?.. ala MV lagu Kalau Cinta yang dia duet dengan Joanna tu.. memang comelkan diorang berdua ni, last aku jumpa Joanna masa kat Rock The World hari tu. Kalau korang nak tahu Aliff Aziz & Joanna telah di nominated dalan Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) 2010 kategori Best Duo/Group untuk lagu “Kalau Cinta” ni. Kepada peminat-peminat Aliff Aziz apa lagi undilah dia ye.

Ok jom lah kita layan MV Kalau Cinta ni kat bawah ni aku ada sediakan lirik untuk korang melalak lagu ni okey.. :0 kalau korang nak tahu update terkini pasal Aliff Aziz ni boleh usha kat – http://www.aliffazizfc.blogspot.com/


Aliff Aziz
Di lubuk hatiku
Adalah kamu
Sebagai ratu

Joanna
Seluruh Jiwaku
Hanya dirimu
Yang aku mahu

Duet
T’lah ku percayakan
Hati ini padamu
Maka kita tak saling risau

Kalau cinta jangan kacau
Kalau sayang tak perlu marah
Kalau ikhlas tak minta berbalas
Serahkan cintamu
Pada yang punya cinta

mohdzaid.com
Joanna
Di lubuk hatiku
Adalah kamu
Yang aku perlu

Aliff Aziz
Seluruh Jiwaku
Hanya dirimu
Yang aku mahu

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Album Lirik Video and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

16 Responses to Aliff Aziz – Kalau Cinta Feat Joanna (Music Video)

  1. Dua hari lepas aku ngan kak sal cari video klip takde dowh.. hahaha.. ko ada jumpa plak.. Sebab nak tngok muka si Joanna nih.. Macam Adira. Tapi.. Lawa lagi Adira!!!! Hihihi.. ;p

    Costume si Aliff Aziz ni sesuai untuk duta CROCS. cute giler! perot die beshar!

  2. admin says:

    aku pun baru jumpa je ruby..

  3. nadzeirra says:

    akhirnya jumpe gak vc ni…n membuktikan joanna ni bukanlah joanna bintang rtm tuu..ni joanna dr joanna n co….

  4. admin says:

    joanna the best.. memang comel dia ni..

  5. keciq says:

    pergh… mantap la ko bro… lg lju dri youtube… bru aku cri td xjmpe, ko da ade…
    wish u all the best!

  6. Mohd Zaid says:

    haha keciQ.. thanks ye sudi baca blog zaid..

  7. eira says:

    asal kat youtube xde erh?

  8. Mohd Zaid says:

    dah tak de ke?.. maybe pihak youtube dah block kot..

  9. princez cty says:

    suka dgr lagu ni…besttt sgt2,

  10. Ummi Hanie says:

    sukeeee lagu ni … 🙂

  11. Pingback: Kalau Cinta Aliff Aziz & Joanna - Klip video dan lirik |

  12. firdaus says:

    u… setai gaa lagu ni pehh joana cun juga o0o0 apa pon lagu ni ad bess

  13. azlinnilza says:

    betul tuuuuuuuuuuuu kalau cinta jangan kacau kalau sayang x perlu marah,patut ar ramai yg putus cinta kan kawan22222222222222

  14. azlinnilza says:

    betul tuuuuuuuuuuuu kalau cinta janga kacau kalau sayang x perlu marahhhhhhhhhhhh??apa pon kenotttttttttttttttttttttttttttt????

  15. nur ain says:

    wah…..!!! boleh tahan cun jugak joana tuuuuuuu….!!!!

  16. Mohd Zaid says:

    @nur ain – memang cun kan dia?…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *