Masuk Majalah Kunang-Kunang (FireFly)

Wow tak sangka muka kami yang comel-comel ni ada kat Majalah Kunang-Kunang dari FireFly.. so sesiapa yang naik pesawat FireFly tu jangan lupa bacalah cerita kami semasa program My Selangor Story (MSS) dulu tu ye. Gambar ni kredit kepada bro thristhan.com

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in MSS and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Masuk Majalah Kunang-Kunang (FireFly)

  1. runwitme says:

    Yay! Kita pun ada..Heheh!

  2. Thristhan says:

    Hey bro, I rasa ada lagi majalah yang we were featured in :). This was an awesome event kan?

  3. haslina says:

    glamour free kan en zaid…
    ;))

  4. JMR says:

    syabas bro..glamer gitu..:-)

  5. admin says:

    Salam bro JMR, hehehe ala nak glamer pun bergambar ramai2… muka zaid tak nampak sangat pun hehehe..

  6. admin says:

    free tak free janji glamer uuu… 🙂

  7. admin says:

    Thristhan kalau dapat listkan atau cari majalah mana tu lagi bagus..

    PS : kengkawan MSS yang lain kalau terbaca cerita pasal MSS silalah post kat blog masing2 ye..

  8. admin says:

    yey MAX… kita kan hensem mestilah ada dalam gambar ni hhheeh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *