Selamat Hari Raya AidilAdha

Dikesempatan ini aku nak ucapkan selamat menyambut hari raya Aidiladha kepada semua umat islam di Malaysia dan diserata dunia. Hari ni kita makan daging korban.. sedap ooo masak lemak ke masak kari ke hehehe.. makan je yang aku ingat 😀 .. Hari raya ni aku kena kerja lah.. lagi pun kat kampung aku tak celebrate sangat hati raya korban ni.. tak meriah macam kat Kelantan, Kedah.. tapi ibadah korban lembu tetap diadakan kat masjid area kampung aku tu.. maklumlah kampung pun dalam bandar hahaha.. Apa-apa pun bersama-samalah kita menghayati erti pengorbanan dan tingkatkan lagi ibadah kepada Allah S.w.t .

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Selamat Hari Raya AidilAdha

  1. HAHAHA.. Makan je yang ingat ye? 😛 Takpe, di hari2 raya ni boleh cuti diet tu jap.. Apa2 pun, ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha pada Zaid dan keluarga juga yea! Kim salam mama Zaid skali! 🙂

  2. Selamat hari raya to u bro… time raya nie memang susah la nak kontrol makan dan diet …. huhhuhu

  3. MuJE says:

    selamat hari raye! yang tak balik kampung makan megi je la pagi raye….huhu

  4. rashid says:

    Dapat daging boleh panggang…waaa….Selamat Hari Raya Aidil Adha keh..

  5. cik q says:

    selamat semua….

  6. sadieqz says:

    Salam Aidiladha! Pada tuan blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *