MY SELANGOR STORY – ON AIR @ TV Selangor

Tahniah.. Tahniah.. Tahniah kepada My Selangor Story berjaya masuk on air di TV Selangor.. Korang ingat lagi tak entry-entry aku tentang #MSS ? kalau yang belum tengok tu boleh baca kat TAG ni.. http://www.mohdzaid.com/category/mss , mesti ramai yang tertanya-tanyakan apa sebenarnya My Selangor Story ni?.. jom kita tonton temubual TV Selangor bersama pihak penganjur Horizon Communications dan Tourism Selangor. 🙂 Arrrhhhh aku rindu dengan kawan-kawan masa #MSS … nak nangis … Mummy Amy bawa kami jalan-jalan lagi nanti tau.. hehehe..

My Selangor Story (Bersama pihak penganjur) P1

My Selangor Story (Bersama pihak penganjur) P2

Beri perhatian pada minit 7:16 huhu En.Fazly dan Mummy Amy cerita pasal aku

dan mak aku hehehe terharunya.. 🙂

My Selangor Story (Bersama pihak penganjur) P3

My Selangor Story (Bersama blogger) P1

My Selangor Story (Bersama blogger) P2

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in MSS and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *