Monthly Archives: November 2010

Syok Main Game Angry Birds

Ntah bila aku ni tiba-tiba suka main game pula kan, sebelum ni korang ajaklah aku main PS ke main PSP ke main game komputer ke opsss sorry lah aku bukan kaki game sedangkan game Solitaire tu pun aku jarang main. … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 437 Comments

Geng Lancap & Geng Ragut

Ni nak bagi tahu kawan-kawan blogger semua yang selalu jalan kat kawasan Imbi dan Sg.Wang Kuala Lumpur. Kejadian ni baru je berlaku dan semua office mate aku dah dalam ketakutan sekarang ni. Aku kerja kat bangunan Plaza Berjaya depan Monorail … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , | 22 Comments

Pening Kepada Den Nak Cari Hotel

Haiiyahhh macam mana ni, aku ditugaskan oleh ahli mesyuarat untuk cari hotel atau apartment untuk percutian keluarga pada 18-December-2010 ni ke Port Dickson (PD), masalahnya sekarang semua hotel dan apartment pada hari tu dah full house, puas dah aku call … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 6 Comments

Aliff Aziz – Kalau Cinta Feat Joanna (Music Video)

Yo..Yo.. peminat Aliff Aziz korang dah tengok ke music video terbaru dari Aliff Aziz hah?.. ala MV lagu Kalau Cinta yang dia duet dengan Joanna tu.. memang comelkan diorang berdua ni, last aku jumpa Joanna masa kat Rock The World … Continue reading

Posted in Album Lirik Video | Tagged , , , , , , , , , , , , , | 16 Comments

Masuk Majalah Kunang-Kunang (FireFly)

Wow tak sangka muka kami yang comel-comel ni ada kat Majalah Kunang-Kunang dari FireFly.. so sesiapa yang naik pesawat FireFly tu jangan lupa bacalah cerita kami semasa program My Selangor Story (MSS) dulu tu ye. Gambar ni kredit kepada bro … Continue reading

Posted in MSS | Tagged , , , , , , , | 8 Comments