Be Part of ChurpChurp Today!

Salam sejahtera semua kawan-kawan, apa cerita hari ni?. Wahh ramai sungguh yang tanya kat aku pasal ChurpChurp ni, baguslah ini menunjukkan bahawa entry aku sebelum ni pasal @Churp2 dapat perhatian ramai. Oh ye sudahkah korang baca entry tentang @Churp2 yang aku tulis sebelum ni?.. kalau belum meh klik sini Buat Duit Dengan ChurpChurp!, Bagaimana Menggunakan Churp2 Dengan Betul, Hari Ini Saya Cashout Duit ChurpChurp! dan Main Layang-Layang Bersama Churp2.

Tengok saja entry aku sebelum ni korang pun dah boleh agak kan dengan ChurpChurp ni pun kita boleh buat duit selain dari menulis blog dan pendapatan dari Nuffnang. Hari ni aku nak bagi tahu kat semua yang masih tercari-cari jalan untuk mencari duit dengan mudah iaitu melalui akaun Twitter dan Facebook anda. Mesti ada yang terkejut bukan dengan akaun Twitter dan Facebook anda juga boleh buat duit. Memang betul dengan ChurpChurp dapat menyelesaikan masalah anda yang mencari pendapatan sampingan.

Segalanya dihujung jari anda selain dari menambah pendapatan sampingan melalui ChurpChurp anda juga dapat berkomuniti bersama-sama dengan menghadiri tayangan wayang percuma dan berhibur bersama kawan-kawan dengan aktiviti riadah seperti bermain layang-layang dan sebagainya.

Senang saja untuk menjadi ahli @Churp2 korang hanya perlu mendaftar di http://www.churpchurp.com/ dan Authorize Status Facebook dan Twitter anda. Mudah bukan?.. tunggu assignment yang akan diberikan oleh pihak @Churp2 dan duit akan masuk dalam akaun anda. Cukup je RM100 korang dah boleh cashout.. lagi banyak rakan anda di Twitter dan Facebook lagilah banyak duit yang akan masuk. Ini tak tipu okey sebab aku sendiri dah pernah cashout duit @Churp2 ni Hari Ini Saya Cashout Duit ChurpChurp!. Kalau korang yang dah ada akaun tapi masih tercari-cari macam mana nak gunakannya boleh usha kat sini.. Bagaimana Menggunakan @Churp2 Dengan Betul.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

13 Responses to Be Part of ChurpChurp Today!

  1. churp! churp! 🙂

  2. milimilo says:

    churp churp best mcm chupa chup.yeah. 😉

  3. h3r0 says:

    good luck bro..
    i wanna try this too… steady la churp2..

  4. wanmus says:

    yup..really best dnegan churpchurp..lagi2 bila time dapat cek 🙂

  5. zik says:

    setakat nie berpuas hati dengan churp2 punya income2.. masyuk beb… yehaa

  6. admin says:

    tahniah Zik… zaid pun baru je cashout sebenarnya..

  7. admin says:

    betul tu bro.. lepas dapat cek gerenti tersenyum lebar..

  8. admin says:

    thanks bro..

  9. admin says:

    hahahah betul tu… manis sentiasa.. 🙂

  10. Abu says:

    huhuhu… memang Churpchurp terbaek…. aku pun dah join dah lama dah…

  11. Mohd Zaid says:

    dah berapa banyak earning yang abu dapat?.. mesti gempak kan.. share lah dengan kami..

  12. Abu says:

    alhamdulillah.. boleh la sket2, skrg ader banyak gak assigment chrupchurp bagi, Bro Zaid ko dapat byk tak dengan Churpchurp neh..

  13. Mohd Zaid says:

    Abu banyak tu tak lah.. biasa biasa je.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *