Kami Menang RM900 Dari Nestlé Malaysia

Ingat lagi tak contest yang aku, mak dan adik aku join MAGGI® MEE MY WAY™ tuh..  aku sekeluarga masuk contest ni.. huhu kalau nak resepi Maggi yang kami buat boleh usha kat sini ye.  Semalam aku baru je dapat hadiah yang kita orang menang iaitu duit RM300 dan hamper Nestle RM100 setiap seorang. Nak tahu macam mana kami boleh menang?.. kitaorang memang sebab join contest ni lah.. 🙂 MAGGI® MEE MY WAY™, jom tengok video resepi kami yang best nih..

MAGGI® MEE MY WAY™ – Laksa Nyonya MAGGI®

MAGGI® MEE MY WAY™ – MEE MAGGI® Hailam Romeo

MAGGI® MEE MY WAY™ – Kerabu Mangga Cik MAGGI®

Terima kasih la kepada Maggi dan Nestle sebab walaupun hanya menang hadiah saguhati tapi kami tetap gembira. Mana taknya setiap seorang dapat hamper Nestle bernilai RM100 dan wang tunai RM300 setiap seorang..  Apa lagi shopping lahh.. hahaha tak lah duit ni aku nak simpan. Sekarang ni aku nak mula menyimpan duit untuk hari tua esok.

Check bernilai RM300 setiap seorang , so total semua RM900.00

Hamper Nestle bernilai RM100 setiap seorang.. fuh.. stock setahun nih.. 🙂 thanks Nestle

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

17 Responses to Kami Menang RM900 Dari Nestlé Malaysia

  1. CikLilyPutih says:

    banyak nescafe lah. nak sepeket?

  2. Wahhh tahniah zaid! Ya, simpan duit yang ada.. Kan hrtu kata dah tak sabar nak kawin? Jadi RM1 pun penting tau! Heehee

  3. eida yusof says:

    wahhhhhhhhhhhhhh bestnya….angah…amani ada share skit x??? heheheheh……

  4. JAI says:

    Congrats bro…boleh buat party nescafe lepas nie..hehe

  5. Memang puas hati join contest … n dapat hadiah kan….

  6. rashid says:

    wah…nestle memang banyak produk yang bagus2..

  7. 4east says:

    tahniah…

    p/s:thanks komen kt blog..setiap komen anda dihargai..=)
    **HIT MY LATEST UPDATE HERE**

  8. admin says:

    terima kasih bro.. 🙂

  9. admin says:

    dan semestinya ianya HALAL ..

  10. admin says:

    hehe wahh bella masih ingat yek… ye ye zaid akan simpan duit ni.. 🙂

  11. admin says:

    boleh kak.. meh la datang umah..

  12. admin says:

    thanks bro.. 🙂

  13. admin says:

    haha kak eida.. boleh je.. 🙂

  14. admin says:

    thanks bro Jai… 🙂

  15. admin says:

    yup memang puas hati..

  16. Pingback: Aku Zaid » Blogger MasterChef Yang Pertama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *