Saya Menggunakan Hosting Exabytes!

Pertama sekali aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada Exabytes kerana dah selamatkan blog aku yang hampir hancur ditangan hosting lain sebelum ni. Tak perlulah aku cakap hosting apa yek kang marah pulak tokey hosting tu. Aku sebenarnya dah lama pakai hosting Exabytes ni, tapi disebabkan blog aku ni ada orang nak sponsor jadi aku terpaksa tinggalkan Exabytes buat seketika. Tapi bila pihak hosting sponsor tu buat hal aku dah tak pilih yang lain lagi, Exabytes memang terbaiklah.

Bukan nak bodek atau nak apa-apa dari Exabytes tapi aku nak share ngan korang yang masih tercari-cari hosting yang sesuai untuk blog korang. Aku dah lama dalam bidang blog-belog ni dah macam-macam jenis hosting aku pakai, server Malaysia, server oversea semua dah rasa tapi semuanya hampeh.. korang jangan tertipulah dengan hosting yang buat tawaran murah macam beli domain RM30 dapat free hosting.. tapi adakah hosting yang diberikan tu cukup mampat untuk menampung kapasiti blog kita.. lebih-lebih lagi kalau blog korang tu hot dan ramai visitor, sah-sah la blog korang tu akan cepat hang dan server mesti overload punya.

Lagi satu, ada satu hosting “S” ni dah terkenal namanya, harga pun boleh tahan mahalnya. Aku pernah cuba dan sekarang aku masih lagi pemegang akaun reseller diorang. Tapi aku kurang suka hosting tu sebab selalu sangat kena hack dan kena serang DDOS kat server diorang… ada sorang kawan aka client aku tu dah tension ngan pihak hosting tu yang asik berdolak dalih.. last-last member aku tu diorang kasi complementary free hosting untuk tutup mulut dia haha..

Apa-apa pun hosting yang ada kat Malaysia ni aku tetap pilih dengan Exabytes sebab ianya pantas dan berkualiti tinggi. Untuk blog http://mohdzaid.com/ ni aku pakai shared EBiz Gold Unlimited hosting RM449.00 setahun.. sekarang ni dah ada diskaun so setahun dalam RM273.89 setahun .. harga bukan jadi sebab utama aku sebab aku pilihkan kualiti dan perkhidmatan yang Exabytes berikan memang berbaloi dengan harga macam tu. So far selama aku pakai hosting Exabytes ni tak pernah lagi blog aku overload dan hang, hackers pun tak berani masuk. Kalau korang ada masalah server Exabytes ni customer care diorang memang 24jam dan peramah.  Ok cakap banyak tak guna apa kata korang cuba sendiri pakai hosting Exabytes ni. Memang berbaloi dan berpuas hati punya lah.  http://www.exabytes.com.my/

PS : Exabytes sedang melancarkan contest ‘Be Cool Contest Part 2’ – BE GREEN!. So sesiapa nak menang iPad boleh la daftar salah satu plan di Exabytes dan menang. 🙂

Jom tengok siapa yang menggunakan hosting Exabytes selain aku.. :0

Notable Clients

Exabytes currently serving 20,000+ clients from around 121+ countries with over 30,000 domains hosted on our server. Below are some of our local Malaysia clients’ web sites:

988 Radio Station

988 Radio Station

Playing only the hottest hits, 988 Radio Station is the future of the music industry.

988.com.my » Hosted with Dedicated Server

Bincang.net

Bincang.net

The popular online forum among Malaysia Malay community.

Bincang.net

Bonia Fashion

Bonia Fashion

The famous international brand in fashion goods and accessories industry.

BoNia.com

Canon Foto

Canon Foto

The premium online photo book printing service from Canon.

CanonFoto.com.my/

Carlsberg Education Fund

Carlsberg Education Fund

The education fund website from the world famous beer brand.

CarlsBergEducationFund.com.my

Celebrity Fitness

Celebrity Fitness

Celebrity Fitness is the leader in fitness monitoring, giving you the ultimate fitness experience!

CelebrityFitness.com.my

CG Computers

CG Computers Sdn Bhd

The one-stop to all your Apple needs.

CGComputers.com

ChilliJobs

ChilliJobs

The top job hunter site for career minded professionals seeking employment in Asia.

ChilliJobs.net

China Shipping

China Shipping (M) Agency Sdn. Bhd.

The biggest shipping conglomerate in global marine transportation, and feeder service.

ChinaShipping.com.my

EXCARD Corporation Sdn Bhd

EXCARD Corporation Sdn Bhd

Malaysia’s premier online printing service.

ExCard.com.my » Hosted with Dedicated Server

Higher Opportunities for Private Education

Higher Opportunities for Private Education

The regional’s private leading research and teaching institutions.

Hope.org.my

HONGKIAT

HONGKIAT – Online tips for tech users, designers, bloggers

One of the most well-known tech blogs that provides online tips for tech users, designers and bloggers.

HongKiat.com » Hosted with Dedicated Server

iBestOffer

iBestOffer

iBestOffer is a free portal founded in the year 2010 where consumers can browse latest offers, discounts and promotions published by retailers and service providers from across Malaysia.

iBestOffer.com

Idea House

Ideahouse Corporation Sdn Bhd

The nation’s #1 gift source with fantastic range of gift and souvenir ideas to spoil that special someone in your life.

IdeaHouse.com.my

Ivory Properties Group

Ivory Properties Group

The premier property development group in Northern Malaysia.

iVory.com.my

Jia Yu Channel

Jia Yu Channel

The pioneer, 24-hour Chinese satellite channel.

JiaYu.tv

KakiDesign

KaKi Creative & KaKi Creation

The trusted expert in delivering design services across the country.

KaKiCreative.com

KennySia

KennySia

Hilarious blog all about daily life of Kenny Sia, a top Malaysia blogger with humor and daring style of writing.

KennySia.com » Hosted with Dedicated Server

KiahKiean

Kiah Kiean

Beautiful fine artwork and photography from Kiah Kiean, the talented artist.

KiahKiean.com/

LimKokWing

Limkokwing University of Creative Technology

The top, exquisite, Art & Design university in Malaysia.

LimKokWing.edu.my » Hosted with Dedicated Server

Machines

Machines

The trusted Apple reseller chain in Malaysia.

Machines.com.my

MASwings

MASwings

Malaysia ‘s first commuter airline.

MASwings.com.my

Mr Baoz!

Mr Baoz!

The one and only steam-bun (aka “Pau”) specialist!

MrBaoz.com.my

NuffNang

Nuffnang Sdn Bhd

The Asia-Pacific’s first blog advertising community.

NuffNang.com.my » Hosted with Dedicated Server

Penang Marathon

Penang Marathon by Penang Government

The largest mass-participation sports event in Malaysia.

PenangMarathon.gov.my

Penang Times Square

Penang Times Square by IVORY

The most bustling square in Malaysia, where excitement starts!

PenangTimesSquare.com

SEGi University College

SEGi University College

The leading corporate education institution, with strong reputation in Business, Accounting, Marketing & IT courses.

SeGi.edu.my » Hosted with Dedicated Server

SODA

SODA Fashion

The essential fashion brand appealing to ritzy urbanites with leading-edge stylish personalities.

SoDa.my

peopalove

peopalove

The trusted, exclusive brand conceptualist in Malaysia.

peopalove.com » Hosted with Dedicated Server

TupperWare

Tupperware Brands

The company that manufacturing airtight plastic containers for food, sold through the brand name Tupperware and personal care products, through Avroy Shlain, BeautiControl, Fuller, NaturCare, Nutrimetics, Nuvo, and Swissgarde.

TupperWareBrands.com.my » Hosted with Dedicated Server

Visti Penang

Visit Penang by Penang Government

The official website of Penang State Tourism Development, Culture, Arts & Heritage committee.

VisitPenang.gov.my

Studeografix

VOIR Fashion

The leading brand owner and retailer of women’s fashion & casual apparels, shoes and accessories in Malaysia.

Voir.com.my

Taiwan Buddhist Tzu Chi Foundation Malaysia

Tzu Chi Malaysia

Tzu Chi is an international charity society with great love.

TzuChi.my

WebMasterMalaysia

WebMasterMalaysia.com

One of the largest and most active webmaster forum in Malaysia.

WebMasterMalaysia.com

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Tips and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

17 Responses to Saya Menggunakan Hosting Exabytes!

  1. ceghap says:

    hosting lain tu shinjiru kan? :p :p haha

  2. admin says:

    hehe no komen haha 🙂

  3. hamzah says:

    semua top top bro.. hehe

  4. comel says:

    useful info beb !!

  5. admin says:

    apa yang top hamzah?.. hehe

  6. admin says:

    thanks comel.. 🙂 i love u..

  7. suellaz says:

    sy pun dh lama juga guna hosting exabytes sejak 2006, mmg servis mereka bagus

  8. admin says:

    memang betul tuh..

  9. MuJE says:

    wah! nice postlah!

  10. Hi Zaid, Thank for your good compliment for us.

  11. I am really thankful to this topic because it really gives great information ,*~

  12. Pingback: Membina Blog Wordpress – Memilih penyedia perkhidmatan hosting. | Syarih.com

  13. zulfikar_dungun says:

    h0st tu sap0t x s0cial engine..??sebab aq nk guna untuk social network aq…..

  14. Mohd Zaid says:

    social engine tu cam ne?..

  15. lisa says:

    ok Julia ,here you have online email extractor: www . Text-Filter . com – Online – e-mail extractor,email leads extractor. ,- Online – Flip Text – Free. ,- Online – Live Word Counting ,Word Counter ,- Online – Case Converter. – Extract Email Addresses From Web page.,- Online – Find and Replace Text Word., – Online Base 64 Decode And Encode.

  16. Great work! This is the type of information that are supposed to be shared across the net. Disgrace on Google for now not positioning this post higher! Come on over and consult with my website . Thank you =)

  17. Wilbur Bells says:

    I really like all the points you have made.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *