Maher Zain – Palestine Will Be Free, Insha Allah

Tahniah kepada penyanyi yang berasal dari Lebanon ni Maher Zain,.. tak sangka aku lagu-lagu dia memang best dan penuh dengan keinsafan diri. Memang benar kata orang dari lagu pun kita boleh menyampaikan dakwah. Alhamdulillah semua lagu-lagu Maher Zain ni aku suka sangat lebih-lebih lagi lagu Insha Allah dan Palestine Will Be Free yang tengah HOT kat Youtube dan selalu radio satu Malaysia ni putarkan. Bagus gak lagu-lagu macam ni kalau di pasang kat radio dalam Malaysia ni sebab kat Malaysia ni banyak budak-budak rempit so kasi diorang insaf sikit bila naik motor laju-laju tu sambil dengar lagu Maher Zain..

Korang dah dengar ke lagu-lagu Maher Zain ni?.. kalau belum jom lah dengar dan kalau korang suka lagu-lagu dia boleh beli kat kedai, dah ada jual kot kat kedai.. aku layan kat Youtube je :P

Maher Zain – Palestine Will Be Free

We keep telling each other
That this day will be
Will be the last and tomorrow
We all can go home free
And all this will finally end
Palestine tomorrow will be free
Palestine tomorrow will be free

No mother, no father to wipe away my tears
That’s why I won’t cry
I feel scared but I won’t show my fears
I keep my head high
Deep in my heart I never have any doubt
That Palestine tomorrow will be free
Palestine tomorrow will be free

I saw those rockets and bombs shining in the sky
Like drops of rain in the sun’s light
Taking away everyone dear to my heart
Destroying my dreams in a blink of an eye
What happened to our human rights?
What happened to the sanctity of life?
And all those other lies?
I know that I’m only a child
But is your conscience still alive

I will caress with my bare hands
Every precious grain of sand
Every stone, and every tree
‘Cause no matter what they do
They can never hurt you
‘Cause your soul will always be free

Palestine tomorrow will be free
Palestine tomorrow will be free

Lyrics: Maher Zain & Bara Kherigi
Melody: Maher Zain
Arrangement: Maher Zain & Hamza Namira
© Awakening Records 2009

Maher Zain – Insha Allah

Every time
You feel like you cannot go on
You feel so lost and that you’re so alone
All you see is night
And darkness all around
You feel so helpless you can’t see which way to go
Don’t despair
And never lose hope
‘Cause Allah is always by your side

Chorus:
Insha Allah
Insha Allah
Insha Allah
You’ll find your way

Every time
You commit one more mistake
You feel you can’t repent and that it’s way too late
You’re so confused
Wrong decisions you have made
Haunt your mind and your heart is full shame
But don’t despair
And never lose hope
Coz Allah is always by your side

Chorus

Turn to Allah
He’s never far away
Put your trust in Him
Raise your hands and pray
Ya Allah
Guide my steps, don’t let me go astray
You’re the only one who can show me the way
Show me the way
Show me the way
Show me the way

InshaAllah
InshaAllah
InshaAllah
We’ll find the way

Lyrics: Maher Zain & Bara Kherigi
Melody: Maher Zain
Arrangement: Maher Zain & Hamza Namira
© Awakening Records 2009

Thank You Allah (2009–now)

Thank You Allah was released on 1 November 2009

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Album Lirik Video and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.