Lawatan Ke Taylor’s University (Lakeside Campus)

Semasa event Nuffnang Glitterati Plus Open Meeting hari tu, pihak Taylor’s University telah membawa aku dan blogger yang lain ke lawatan a.k.a jalan-jalan satu kampus Taylor’s ni. Pertama kali aku masuk ke kampus ni ayat pertama aku adalah “WOW” … siapalah yang belajar kat sini yek.. mesti orang kaya-kaya kot. Tapi berbaloi lah dengan graduan yang mereka dah keluarkan semuanya gempak-gempak belaka. Siapa yang berminat boleh lah apply dan ambik program yang korang minat antaranya yang ada kat Taylor’s University ni adalah :-

School of Architecture, Building and Design

School of Biosciences

Taylor’s Business School

School of Communication

School of Computing and IT

The Design School

School of Engineering

School of Hospitality, Tourism and Culinary Arts

Language Centre

Taylor’s Law School

School of Medicine

Aku suka sangat tengok campus ni sebab kat tengah-tengahnya ada tasik yang cantik, ada Starbucks, Subway dan macam-macam lagi lah.. agaknya tak lama lagi akan buka Tesco atau Jusco kat sini haha.. tapi memang happening lah kalau dapat belajar kat sini semuanya gempak dan masih bau wangi lagi sebab campus ni pun baru siap dan baru beroperasi.

Empat orang PR Taylor’s University yang sangat peramah dan diorang bawa jalan kami hampir 60% campus ni.

Makmal untuk pelajar yang ambik Engineering

Pemandangan hostel pelajar dan tasik kat sini..

Perpustakaan yang besar dan banyak buku-buku rujukan kat sini

Aku sempat baca buku Dark Heavens dari Roger Levy kat sini..

Sempat “Group Photo” kat dalam dewan di Taylor’s University ni ..

Suasana tenang dan pemandangan indah ditepi tasik

So kalau korang ada yang berminat nak belajar atau yang nak sambung belajar bolehlah belajar kat sini ye tapi fulus tu kena mantaplah, kalau nak tahu info lanjut tentang campus ni boleh usha kat sini ye : http://www.taylors.edu.my/

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Lawatan Ke Taylor’s University (Lakeside Campus)

  1. comel says:

    best nya zaid….rasa2 mahal tak bayaran kalau nak belajar kat sini??

  2. saya_aRief says:

    indah betoi kampus dye..

  3. mr gee says:

    agak2 best x blaja kat sini….?

  4. CikLilyPutih says:

    baca ke pegang je buku tuh? hehehhehe

  5. sumenya tetapnya enjoy the campus tour….. walaupun aritu cuaca agak panas terik…… 😉

  6. admin says:

    betul tu bro.. walaupun panas tetap happy kan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *