Pemenang Contest (Mohdzaid.com – Vlog1)

Hoho ingat lagi tak contest Mohdzaid.com – Vlog1 hari tu.. dah lama nak kasi tau pemenangnya tapi tak ada masa nak update pasal ni.. aku dah pilih 3 pemenang berdasarkan komen terbaik kat entry tu.. siapa tak menang tu jangan merajuk ye nanti aku buat contest lagi.. tapi aku kasi hadiah murah-murah je, tak mampu nak bagi yang grand-grand huhu.. Pemenang-pemenang aku dah email dan nanti boleh lah korang reply bagi nombor telefon korang ye.. lepas korang semua reply nanti aku gi beli topup RM10 kat 7-Eleven untuk korang 🙂

Pernah tengok V-Log ni?..

 

Senarai Pemenang Dan Komen Terbaik Adalah :-

 1) SADDAM – http://saddamlife.blogspot.com/ August 6, 2010 at 7:00 pm

salam, congratez bro sbb jd featured blogger nuffnang.satu pencapai yg bagus..
ok bro,dalam video ade tanye ape yang kitorang nak dan ape yang menyebabkan kitorang masuk sini kn?
1st: sebab nak topup free (jahatnye)
2 : nak tengok siapakah mohdzaid.com
3 : nak belek2 blog mohdzaid.com..manalah tau ade yg boleh belajar dr bro…boleh dapat info terkini.
4 :rasanya,blog bro nie boleh bg bnyak info.contohnye pasal artis..pasal diorang nye konsert ..dll.

cadangan dari saya: mungkin bro boleh post pasal tutorial tentang blog…sbb sambil2 visitor bace pasal hiburan..boleh jugak tau pasal blog tutorial..:)

tu je lah asenye nk komen… selamat maju jaya

2) lAl – http://www.hilalazmi.com/ August 7, 2010 at 1:36 am

Aku rasa la, entry yang aku nak nengok dari blog mohdzaid.com nih, ada beberapa cadangan:

1. Sometimes letakkan photoblog sebab hg ada kamera, then cuba guna pandangan lensa yg hg ada untuk share ngan kami apa yg hg nampak dari gamba yg hg tangkap.
2. Maybe hg sharekan la ngan kami(pembaca mohdzaid.com) pandangan hg tentang isu semasa. Xpon isu2 yang menarik perhatian hang.

Tue ja la… Tapi comel hg dalam VBlog!!!hahahaha… nak lagik!!

3) Aina – http://kotakkosong-aina.blogspot.com/ August 8, 2010 at 2:31 am

bro , u cool bro ! tak perlu malu2 lah nak buat vlog , interesting what . actually , sgt sgt bagus buat vlog sbb bloggers2 yg rabun mcm saya nih , sakit mata bile baca lama-lama , jadi kalau ada vlog , just klik play and dengar , simple right ? okey , apa yg saya mahu dalam blog ini , u kata u buat video music for munchy’s kan ? u guna software apa ? adakah ianya selain windows movie maker ? apa kata u buat tutorial cara-cara nak buat video music , teringin nak belajar . and then tentang isu-isu semasa yang u tahu , share with all your followers

btw , nice blog dudes
keep it up !

 

Tahniah diucapkan kepada anda semua. Sorrylah hadiah murah je topup RM10 hengget je haha, insyaalah lepas ni aku kasi hadiah besar sikit topup 20 ringgit ke haha ok?.. apa-apa pun kepada pemenang jangan lupa reply email aku dan sertakan sekali nombor telefon korang ye. Nanti aku sms nombor topup 🙂

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

16 Responses to Pemenang Contest (Mohdzaid.com – Vlog1)

  1. lAl says:

    wow!!! mantap!!! I like!!! 😛

  2. admin says:

    tahniah lal.. 🙂

  3. afiq aiman says:

    RM10 pun xpe..dah sepp duit untuk smggu hhaa

  4. ken says:

    congrats to the winners =)

  5. Affan says:

    tahniah kepada para pemenang. yeah, lepas ni blh buat lagi. ehhe

  6. aina says:

    teheeeeeeeee , termenang lah pulak . btw , thanks a lot . senyum sampai telinga dah nih. heee . (:

  7. akuzle ayu says:

    akak ingat kontest neh dh kensel koz lama senyap neh…eheheheh… mmg deserved depa tuh smer menang… taniah akak ucapkan… psl nilai adiah tuh mmg kne kasi improve laa, dik zaid… or maybe bagi adiah yg unik2 sikets…. baru org ader minat nk masuk… btui x? tp, ini bagai kickstart, permulaan so it’s good enuff… akak x sbr nk tunggu kontest/ga Mohd. Zaid yg akan dtg….ehehehehehhe

  8. comel says:

    banyak info dalam blog ni….nice….

  9. hamzah says:

    lor.. pasal borang G+ semalam tu rasenye aku just isi nama je.. mende lain aku tak baca pun.. ade ape dlm borang tuh???

  10. admin says:

    insyaallah kak.. kalau ada rezeki lebih nanti zaid up kan lagi hadiahnya.. 🙂

  11. admin says:

    thanks comel.. i think i know who you are.. haha

  12. admin says:

    lol awat tak bace hamzah?.. tak pe ko tulis je kat helpdesk Nuffnang nanti sure diorang balas..

  13. comel says:

    Aku pun nak menang jugakkk

  14. saddam says:

    huhuhuhu…thanks too admin… tak sangka boleh menang…. sememangnya tujuan no.1 tu tercapai [1st: sebab nak topup free (jahatnye)]..hihihii…
    thanks again… 😀

  15. admin says:

    hehe tak apa.. janji korang semua happy.. tu je yang termampu skarang ni.. esok lusa kalau ada lebih aku up sikit hadiahnya okey.

  16. syok2u says:

    watla contest lagi..aku nak join..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *