Gambar Perkahwinan Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor & Dr. Halina

10.10.10 menjadi tarikh bersejarah bagi ramai pasangan pengantin yang melangsungkan perkahwinan mereka pada tarikh keramat ini, tak ketinggalan juga pada Angkasawan pertama kita Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor yang telah pun selamat diijabkabulkan dengan pasangannya Dr. Halina Mohd Yunos kira-kira jam 11.30 pagi tadi di Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin, Putrajaya dengan sekali lafaz. Wahh cayalah Datuk Sheikh tabik spring kat kamu. ZaidĀ  ucapkan tahniah dan doakan kamu berdua sentiasa dimurahkan rezeki dan dikurniakan cahaya mata yang pintar nanti insyaAllah.

Menurut akhbar majlis persandingan akan diadakan malam ini Putrajaya International Convention Centre (PICC) dengan bertemakan pahlawan Melayu di istana kayangan. Lebih 1,000 jemputan akan hadir yang terdiri daripada golongan diraja, orang kenamaan, ahli keluarga, rakan rapat termasuk 100 angkasawan dari 35 negara dan 20 media antarabangsa.

Sumber : http://www.gua.com.my/

Sumber : http://www.murai.com.my/

Sumber : http://www.mstar.com.my/

Sumber : http://www.mstar.com.my/

Sumber : http://www.mstar.com.my/

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Gambar Perkahwinan Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor & Dr. Halina

  1. hazwan says:

    comelnyer dia pakai tudung,,,hehehe

  2. alice says:

    bestnya ….. dua2 pun sweet…. SO SWEEETTTTTT…

  3. afiq aiman says:

    tak sabar nk tggu pukul 9 satgi huhu

  4. Bit Zamri says:

    wahhh………gambar bersanding? hehhe
    cun wooo kedua mempelai…

  5. mizzura says:

    tapi dr harlina memang natural beauty kan..

  6. mizzura says:

    dan juga dr sms natural lelaki melayu terakhir..haha..

  7. manzazie says:

    Semoga jodohnya akan berkekalan hingga akhir hayat dan jadi idola pasangan remaja yang lain.

  8. admin says:

    tu lah.. doa-doakan mereka bahagia ye..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *