My Selangor Story – Hari Kelima (Haven Restaurant)

Ini adalah malam gemilang bagi kami kesemua blogger My Selangor Story kerana ini adalah malam terakhir kami didalam pertandingan ini. 6hari 5malam macam sekejap je masa berlalu, masih belum puas lagi aku nak berjalan-jalan percuma haha. Hari ini kami akan ke Look Up Point – Bukit Ampang sebab tuan kedai tu nak belanja kami makan. Untuk pengetahuan korang kami akan ke Restaurant Haven (Official Restaurant) kerana restoran ini merupakan salah satu sponsor kami. Wahhh bila dengar je Amelia cakap kamu semua boleh makan apa saja yang kamu nak makan.. makan lah… aku nak melonjak keseronokan, mana tak nya bukan senang nak dapat free macam tu kan. Ok lah jom layan gambar-gambar semasa di Restaurant Haven (Official Restaurant)

VIDEO INI DIAMBIL MENGGUNAKAN PENTAX Optio P80

UNDI CERITA SAYA INI DI http://www.myselangorstory.com

MY SELANGOR STORY BLOGGERS COMPETITION SPONSORS.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in MSS and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to My Selangor Story – Hari Kelima (Haven Restaurant)

  1. alice says:

    waahhh..bestnya….boleh nampak kl eh.??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *