My Selangor Story – Hari Kelima (Frames)

Selepas melawat Tropicana Medical Center (TMC) di Kota Damansara, kami makan tengah hari di restoran Frames di Sunway Pyramid Shopping Mall. Disini makanan sangat sedap dan menyelerakan. Aku paling suka kat sini banyak frame gambar-gambar dari artis-artis tanah air dan antarabangsa, dah nama kedai pun Frames jadi suasana gambar tu ada disini. Ada sesiapa berminat untuk makan disini?.. kalau ada tengok alamat kedai ni bawah ye.

Sunway Pyramid Shopping Mall, No 3 Jalan PJS 11/15, Bandar Sunway, 46150 Petaling Jaya Selangor.
Tel : 03 56319989
Fax : 03 56319986

Info Tentang Frames :-

From classy non-slip floor tiles to comfortable yet stylish furniture, every detail is scrutinized to ensure customer service levels are sustainable and safety standards are maintained.Frames menu selection consists of gourmet dishes from multiple cuisines to tantalize the pickiest of taste buds anytime of the day. The option of choosing a smaller portion size for certain categories makes it easier for light eaters to indulge in their otherwise hearty portioned fare. A fitting beverage menu with over 60 choices of drinks has been included to complement the food and quench any thirst.

Jom layan gambar-gambar di Restaurant Frame ni ye.

UNDI CERITA SAYA INI DI http://www.myselangorstory.com

MY SELANGOR STORY BLOGGERS COMPETITION SPONSORS.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in MSS and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *