Sofaz – Dan Bila Esok (Video/Lirik)

Sedap sungguh lagu ni memang sedaplah dengar kat telinga aku ni, tahniah kepada kumpulan Sofaz kerana anda berjaya membuat saya terpikat dengan lagu-lagu dendangan kumpulan anda, tapi tanpa komposer dan pencipta lagu pun tak sah kan, tahniah juga kepada penulis lirik Isma AF7 dan Zimi Sofaz dan komposer Aiman sebab anda telah berjaya membawa dan menghayati lagu ini. Waahhh bukan senang tau aku ni nak dengar lagu melayu, bagi aku sebelum ni lagu-lagu melayu semuanya low class, tapi tanggapan aku salah sama sekali. Sekarang lagu-lagu melayu dah bagus dan boleh dibanggakan, contohnya kumpulan Sofaz ni je lah, kat Malaysia suam-suam kuku je tapi tengok kumpulan diorang kat Indonesia dah setaraf dengan kumpulan-kumpulan muzik sana. Tahniah… Tahniah.. lepas ni aku akan sokong muzik tempatan sebab muzik tempatan juga bertaraf antarabangsa.

Sofaz – Dan Bila Esok

di dalam hati selalu tersimpan
rasa yang takkan pernah bisa ku ungkapkan
kau diam tanpa kata
saatku ungkap semua rasa

di saat ku ingin dekat denganmu
kau semakin jauh meninggalkanku
dan kau diam tanpa kata
saatku ucap semua rasa

dan bila esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada ruang di dalam hatimu
tuk cinta yang pernah kita miliki
tuk selama-lamanya

dan bila esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada waktu untuk mencinta dirimu
tuk bisa menjagai hati ini
tuk selama-lamanya

mungkinkah esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada ruang di dalam hatiku
untuk cinta yang pernah engkau miliki
untuk selama-lamanya

dan bila esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada ruang di dalam hatimu
untuk cinta yang pernah kita miliki
tuk selama-lamanya

dan bila esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada waktu untuk mencinta dirimu
untuk bisa menjagai hati ini
tuk selama-lamanya

dan bila esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada ruang di dalam hatimu
untuk cinta yang pernah kita miliki tuk selama-lamanya
..
untuk cinta yang pernah kita miliki tuk selama-lamanya

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Album Lirik Video and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Sofaz – Dan Bila Esok (Video/Lirik)

  1. They debate that considering that the privacy controversy remains not settled, revealing an excessive amount of yourselves online poses threats and really should be avoided.

  2. Hi there! I could have sworn IÕve been to your blog before but after browsing through a few of the articles I realized itÕs new to me. Anyhow, IÕm certainly delighted I stumbled upon it and IÕll be book-marking it and checking back regularly!

  3. When someone writes an article he/she keeps the thought
    of a user in his/her mind that how a user can understand it.
    So that’s why this piece of writing is outstdanding. Thanks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *