Hari Ini Saya Cashout Duit ChurpChurp!

Hai diariku ini… aku nak rekodkan kat diari online yang aku telah cashout duit ChurpChurp sebanyak… opsss rahsia.. pada jam ini 15-Sept-2010 03.09AM .. lepas ni aku tak akan bagi tahu lagi berapa nilai aku dapat kang ada yang hangin kat #innit tak puas hati dengan aku.. hahaha ini bukan entry mimpi atau gimik macam entry Misleading Titles โ€“ Nuffnang Buffered Earnings RM7000 Lagi Bulan Ini ye ni bebetul punya tau.. fresh dari ladang lagi..

senang je nak cashout duit ChurpChurp ni.. hanya login username dan password korang dan klik button cashout kat tepi nilai duit tu… ingat hanya akaun yang lebih dari RM100 je boleh cashout.. kalau kurang tu korang rajin-rajinlah buat assignments yang ChurpChurp bagi ye..

Seperti biasa transaksi untuk cashout yang berjaya akan dikenakan fee sebanyak RM1 dari akaun ChurpChurp korang, dan proses mengambil masa selama 30 hari selepas hujung bulan pada bulan tersebut. Contohnya kalau korang cashout pada 15 April duit korang akan diproses pada hujung bulan May.. duit pula akan dapat seminggu dua lepas tuh…

Aku saja je cashout awal sebab tangan ni dah gatal-gatal nak dapat duit hehehe… oh ye ingat sebelum korang cashout pastikan korang dah update betul-betul alamat dan nombor telefon korang kat bahagian profile tuh.. kang tak pasal-pasal sampai duit kat rumah orang lain hehe..

Apa-apa pun aku nak ambil kesempata ni nak ucapkan tahniah kepada semua pemenang Spread the Love and Get Rewarded Contest sebab masing-masing dah bekerja keras untuk menjayakan peraduan ini.. tahniah kepada anda semua.. siapa yek yang dapat RM3000 tuh?.. hehe belanje sikit boleh.. nak tahu siapa pemenang untuk peraduan ini?.. sila lihat dibawah.. korang bodek la diorang mana tau diorang nak belanje teh tarik ke tul tak? hehehe..

Dear Churpers,

It was an awesome, much loved month ofย  ‘Spread the Love and Get Rewarded Contest’ and thanks to YOU – we have now welcomed more family members to our community! Much love! To wrap this up we would like to announce and congratulate the winners of this contest as follows;
@wanmus
@viruspadu
@AmerSaid
@mohdzaid
@tekkaus
@emilayusof
@AnarmNet
@zulseffort
@eyriqazz
@raracandyfloss
@denaihati
@azizwan
Congratulations to all the winners and keep on spreading the love!xoxo

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

15 Responses to Hari Ini Saya Cashout Duit ChurpChurp!

  1. alice says:

    macam best jew…bila nak beli laptop baru ni ???

  2. ainil says:

    anway congrat
    i pn ad sign up for this churpchurp
    but churp2 xd pn bg assignment kt i
    sampai la ni…
    hurmmm..
    u rsa u tau ke knape?

  3. wow!! bestnya ๐Ÿ˜‰

  4. Zaid!! Blanje masa konsert Paramore!! Hihihi…

  5. viruspadu says:

    eh ada hadiah 3000 ke? pehhhhhhhhhh siapalah yang dapat tu ye.

    Saya pun tak sabo2 terus cashout HAHAHA

    teruja katanya

  6. kyuubi says:

    wah bestnya dpt duit lg ๐Ÿ™‚

  7. sharinginfoz says:

    tahniah, saya punya baru lagi

  8. che armster says:

    waa congrats bro!! lapar la.. lapar la.. lapar la.. (percubaan buat subliminal message untuk dibelanja makan)

  9. saya_aRief says:

    otai churper ni..
    ๐Ÿ˜€

  10. TianChad says:

    Congratz for being awarded by spreading the love~ =D

  11. ctsoleha says:

    congrats..i dah sign churp2 tapi xtau nak buat ape..xfaha, sgt duet pun rm0 la gak..haha

  12. Kemal says:

    well well well..where is my name ?? hihihi i think you need to put my name on it… simple to follow @KemalArival huahhaahhahahahah , its gonna be my greatest moment to meet you all guys..!!! thanks to selangor to make this competition being awesome ๐Ÿ˜€ love this so much…and love you all guys !!! wait for me on 23rd september

  13. kelhome says:

    hesh, lawa lah lencana tu. mana nak dapat tu

  14. admin says:

    lencana tu boleh dapat kat dashboard churpchurp.com ada 3 pilihan .. ikut la nak mana satu..

  15. Pingback: Aku Zaid » Be Part of ChurpChurp Today!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *