Diseksa, Dipukul, Dibakar Sehingga Mati (VIDEO)

Apalah yang nak jadi dengan dunia ni kan, macam-macam hal yang berlaku. Kat suratkhabar macam-macam berita yang keluar dengan kekejaman yang tak pernah abis sampai kiamat ni. Apalah manusia yang tak punya akal fikiran sanggup bakar, siat, pukul, seksa sesama manusia sehingga begini rupa. Baru-baru ni pun kita dikejutkan dengan berita gempar Sosilawati Dibunuh Mayatnya Bersama Tiga Yang Lain Dibakar? , bengang betul aku dengan haiwan yang bertopengkan manusia yang tidak ada perasaan sanggup berbuat sedemikian rupa kepada mangsa. Semoga Allah mencucuri rahmat kepada semua mangsa dan sekalung ucapan takziah kepada mangsa.

Baru-baru ni aku ada tengok video yang ngeri ni kat dalam Facebook. Ngeri gila sampai aku sendiri tak berani nak tengok. Video ni tak tahu lah dari negara mana, tapi kat dalam video ni mungkin diorang ada buat kesalahan kot tu yang diorang bakar dan pukul mangsa sehingga mati.. korang berani tak nak tengok?.. kalau berani tengok lah video kat bawah ni..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in OMG and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Diseksa, Dipukul, Dibakar Sehingga Mati (VIDEO)

  1. katakbiru says:

    ade satu tempat, kalau dorang salah ke ape, mmg gitu la hukuman die. kanibal masih ada lagi disetengah-setengah tmpt. dorang ni mmg takde belas kasihan langsung. ada tgk video yg dorang potong badan2 hidup2? jantung bergerak lagi. orang boleh cakap2 lagi.

    kat malaysia ok lagi beb, bunuh dulu takde nyawa baru bakar. yang ni, pukul dan bakar hidup2.. dalam api tu dah macam david copperfield pon ada.

    tp tgk kat dalam video tu, dorang dah redha je tu. kene api pon dah mcm kene air je. tak rase ape dah.

  2. Azizwan says:

    pernah nengok video ni tp smpai skrng aku masih tak sanggup nak nengok video tu sampai habis T_T

  3. che armster says:

    dengar citer diorang ni kena bakar pasal amal ilmu hitam.. ntah aku pon dengar citer orang je.. Wallahualam

  4. marsita says:

    tgk sampai habis video tu… diaorg dibakar dengan api sikit2… memang seksa nak mati… nauzubillah… mohon dijauhkan… moga kita meninggal dalam keadaan tenang dan aman…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *