SCAM : Notice of Intellectual Property-Trademark Name (Mohdzaid.com)

Adakah ini cubaan Scam terhadap domain blog aku http://www.mohdzaid.com ?.. aku baru je dapat email ni dan ianya seakan-akan scam. Betul ke idak ni yek?.. korang ada tak pernah dapat email macam ni?.. aku cuba search kat Google semua cakap ianya email scam dari China.. betul ke nih?.. risau pula aku kalau domain mohdzaid ni adalah trademark untuk company lain.. biar betul, nama aku pun ada orang nak commercial kan ke?. hahah. Kalau ada kengkawan yang pernah hadapi situasi macam aku ni tolong reply kat komen box ye.. nak feedback dari korang pasal benda nih..

Dear Manager,

We are a Network Service Company which is the domain name registration center in Shanghai, China. On September,6th,2010, We received HUATAI Company’s application that they are registering the name “mohdzaid” as their Internet Trademark and “mohdzaid.cn”,”mohdzaid.com.cn” ,”mohdzaid.asia”domain names etc.,It is China and ASIA domain names.But after auditing we found the brand name been used by your company. As the domain name registrar in China, it is our duty to notice you, so I am sending you this Email to check.According to the principle in China,your company is the owner of the trademark,In our auditing time we can keep the domain names safe for you firstly, but our audit period is limited, if you object the third party application these domain names and need to protect the brand in china and Asia by yourself, please let the responsible officer contact us as soon as possible. Thank you!

Kind regards

Angela Zhang

Registration Department Manager
3002, Nanhai Building 854.Nandan Road
Xuhui District, Shanghai
Office:  +86 216296 2950
Fax:     +86 216296 1557
Email: info@yg-networks.com
web: http://yg-networks.com
web: http://www.yg-networks.com

Angela Zhang

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to SCAM : Notice of Intellectual Property-Trademark Name (Mohdzaid.com)

  1. Maria Orlova says:

    BEWARE THIS IS A SCAM! Trademark owners, domain owners, etc.. get emails like this. DO NOT TAKE ACTION. Trademarkia.com gets emails like this everyday, and we are worried our customers, and other innocent trademark owners will believe this is a legitimate company. Marking the email as spam, replying “unsubscribe”, calling their phone numbers and sending them emails DOES NOT WORK, unfortunately China does not have a CAN-SPAM ACT like the U.S. does, this is NOT public-service email, PLEASE IGNORE this company!

  2. matjoe says:

    ignore jer bro. no harm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *