First Time Dapat Featured Posts Di Innit Nuffnang!

Haha ambik kau… baru aku buat entry hangit terus dapat Featured Posts kat website Innit Nuffnang, wahhh penangan BE aku yang ado tuh lah.. ok ok.. aku tahu ramai yang marah sebab buat entry hangit aku dapat Nuffnang Buffered Earnings – RM7000 Lagi Bulan Ini, im sorry.. bukan aku sengaja pun nak buat entry hangit tuh.. sebenarnya tujuan aku buat entry tu nak bagi semangat kat korang supaya lebih rajin update blog supaya leh dapat lagi banyak BE kat akaun Nuffnang korang tuh. Aku tahu kat luar sana ramai lagi blogger-blogger yang dapat lebih dari RM7k seperti mimpi buruk aku tuh hehe.. apa-apa pun aku harap korang maafkan lah aku atas entry hangit aku tu ye.. lepas ni aku tak buat lagi hihi.. apa-apa pun atas kehangitan entry hangit ni aku dapat gak duduk ditangga pertama dalam carta Innit. Ini pertama kali dapat ooo.. bangga jap.. kalau tak sebelum ni entry aku tak pernahlah dapat duduk kat tempat pertama.. by the way.. terima kasih la sesiapa yang innit aku tu antaranya adalah

86john (MY), acaPAWN7 (MY), adastore (MY), ADHA (MY), adrianloh (MY), AlienTan (MY), amz99 (MY), ateh114 (MY), azharie (MY), bazila (MY), blue-speck (MY), carollowph (MY), Ch3rry (MY), chherap (MY), cikdaismail (MY), ciKeju (MY), colinjong (MY), cryogenous (MY), cyclonmaster (MY), Cylia (MY), ecar (MY), eiysya (MY), elissawong90 (MY), ermiedharlya81 (MY), fadhilah (MY), faizmazlishah (MY), hajar87 (MY), hanis_narnia (MY), hantuduit (MY), huzairiehusin (MY), IceBlended (MY), ikabon (PH), ili2604 (MY), Irene Hiew (MY), jacky_juing (MY), jia722 (MY), joysan (MY), kelly chong (MY), kilique9 (MY), lacoste (MY), layar_sambar (MY), lynnie1994 (MY), M-Knight (MY), Merrinette (MY), miss92elle (MY), mknace (MY), mohdsabree (MY), mynameishanif (MY), myravea (MY), nal (MY), neanyna (MY), nizam omar (MY), nokiasaya (MY), nothingmuchdave (MY), ouranos1231 (MY), philyong (MY), piratz (MY), Pixie Alex (MY), poeysan (MY), qusycusy (SG), raph_ryo (MY), rbychiang (MY), Ryuizu-Ari3z (MY), samyeap (MY), shah5875 (MY), sherryfam (MY), simonh (MY), sis-lin (MY), siti nurhana (MY), smoochiesayn (MY), stevenyong (MY), syadib (MY), syleuphoria (MY), tarmiezi (MY), tiqss (MY), trixilealow (SG), Vince92 (MY), Vivan (MY), wannurfazrini (MY), wcsronnie (MY), Xing90 (MY), xtertech (MY), yoganes (MY), yuhjiun (MY), zaid7e (MY), zhengdhong (MY), zisong (MY), zzerxer (MY)

DAN 3 orang yang Danged post aku tuh.. antaranya :-

jfook (MY), kubakoya (MY), wei0831 (MY)

aku tak kesah pun kalau ada yang danged sebab aku dah cakap dalam entry aku tu yang aku hanya bermimpi dapat RM7000 , walaupun sebenarnya dapat 7 BE je hahaha.. yang adooo bak kata pak Azwan Ali amboi3x.. ye dokk.. sesiapa yang terasa tu IM SORRY.. 🙂

PS: / OH ye nak bagi tahu korang hari ni tambah lagi satu BE dalam akaun aku so dalam bulan ni aku dah ada 8 BE yang masih running dalam blog aku ni.. thanks Nuffnang.. I LOVE U ALL.. MUAAHHH..!!

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to First Time Dapat Featured Posts Di Innit Nuffnang!

  1. ata says:

    huhu,bleh tahan buat lawak ni….

  2. rashid says:

    Tahniah la…hehe..aku maks 5 BE jek…huhu

  3. JMR says:

    wow…mana tao btol bro dpt 7K sebulan pasni..huhuh

  4. uih ade jugak yang bagi dang ye huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *