Nuffnang Buffered Earnings – RM7000 Lagi Bulan Ini

Wahhh ni nak bagi tahu.. gempak kan aku dapat buffered earning Nuffnang sebanyak RM7000.00 semalam, haaaa ada sesiapa jealous-melous?.. mesti ramai yang cemburu-burukan.. alahai kengkawan janganlah cemburu tak tentu pasal dengan aku, rezeki masing-masing, hari ni hari aku esok hari korang pulak, bak kata orang cemburu tu tandanya sayang tul tak?.. oklah sebenarnya aku saja je gimik kat korang bulan-bulan puasa ni, kasi hit sikit blog aku bulan ni hehehee.. mana ada aku dapat buffered earning sampai RM7000.00, sebenarnya semalam aku bermimpi aku dapat RM7000.00 dari buffered Nuffnang… sampai terbawak-bawak pula ke alam realiti. Sebenarnya bulan ni aku dapat 7 buffered earning bukan RM7000.00 tau..  Alhamdulillah rezeki hari raya lagi, lepas je aku cashout semua duit Nuffnang hari tu, aku dapat lagi 7 buffered earning untuk bulan ni termasuk 1 advertorial yang masih belum di cashout. Rezeki tuhan bagi siapa yang tak nak, boleh lah simpan untuk backup duit gaji aku yang selalu tak cukup tuh. Terima kasih la Nuffnang yang sentiasa menjaga kebajikan para bloggernya. I love U Nuffnang!!

Ini adalah antara buffered earnings yang aku dapat untuk bulan ni dan ada satu advertorial yang masih belum cashout.. jumlahnya sangat-sangat memberangsangkan. Semua ni kerana korang gak yang selalu datang ke blog aku ni.. Terima kasihlah pada korang dan Nuffnang ye yang sentiasa percayakan kat aku selama ni. Alhamdulillah rezeki tuhan, insyaalah kalau ada lebih aku buat open house raya nanti datang la rumah ye hehehe kalau ada lebih lah.. kalau aku senyap je tu maknanya tak ada lebih la tuh hehe..

Oh ye korang perasan tak yang website Nuffnang dah bertukar wajah semperna sambutan hari raya ni.. hijau daun gituhh.. cantiklah siapa yang reka theme ni yek?.. bolehlah tolong reka theme untuk blog aku ni boleh tak?.. hehehe

Ok aku bercadang nak cashout duit Nuffnag ni pada hujung bulan November, nanti aku akan buat satu contest untuk korang.. jadi tunggu ye.. Untuk contest Mohdzaid.com – Vlog1 aku sudah pun tamat.. aku tengah cari 3 pemenang terbaik untuk merangkul topup RM10x3 orang .. nanti aku akan emailkan siapa pemenangnya.. 🙂 so apa lagi tunggu yek aku nak buat contest lain lepas ni.. tapi kene tunggu duit Cashout Nuffnang yang ni dapat dulu.. 

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

65 Responses to Nuffnang Buffered Earnings – RM7000 Lagi Bulan Ini

  1. Afra Yuri says:

    hahahahhangitttt. congrats! murah rezeki 🙂 we love nuffnang yo!

  2. aik la…
    gimik je ke,
    baru nak mintak tunjuk ajar ilmu tu skit

  3. admin says:

    thanks @Afra Yuri, sama-sama kita murah rezeki kan..

  4. admin says:

    hehehe saya tak sifu lagi bro.. lain la beautifulnara ke, redmummy ke.. diorang lagi power income blog..

  5. lynn hamzah says:

    wah untungnya…sayang jugak dgn nuffnang…

  6. kak ina kl says:

    ingatkan betul tadi. tak per mana tau impian menjadi kenyataan.

    Zaid akak ambil N3 pasal fuck malaysia tu yer..akak dah link..tq very much

  7. fiD says:

    uyooooo! ada iklan sponsor lagi tue!

  8. Bit Zamri says:

    Wahhh! tahniah…
    ada iklan sponsor..waaaa

  9. honeyamour says:

    apocot mak ko..kalau RM7000 ko kirim kat aku RM100 je cukup..sedekah² rezeki tuhan..hahahhaaa..gurau erk..selamat hari raya…

  10. DaHLia says:

    wahhh hebat aaaa zaid…
    sis ni entah bila nak merasa advert tu jugakk..hehe
    ada hati, tapi kurang commit..hehe

  11. whoaaa…. 7 BE campur ngan sponsored post…… memang lumayan…

  12. kisahsensasi says:

    Rasanya inilah BE yang paling banyak penah saya tengok dalam SATU BLOG

  13. zairie says:

    wah.. ley kongsi tips nie.. 😀

  14. Mr J says:

    hehe… kalaulaj boleh dpt amount besar kan best

  15. AbgFeroZ says:

    fuhhh.. lepas nie bley la claim duet raye kat ang kan kan :)~

  16. roziela says:

    gempak bulan posa..
    terjah tengok..
    best kan dpt duit free..
    setakat ni penangan nuff sngat mmberangsangkan..

  17. farysa says:

    lps ni leh la bg duit rye kt blogger2
    hehe

  18. ph1l1p says:

    0_0 any tips on how to earn in nuffnang? TIA 😀

  19. Baz says:

    pantang dengar ade orang dapat BE je mesti nak menyebok gak nak tahu.haha
    papepun, tahniah bro. teringin gak merase dapat BE ni. huk

  20. paperplane says:

    Apalah, penipu dapapt 7000 buffered earning. I kena tipu……..

  21. jfook says:

    I just hate misleading tittle. Can your blog entry entittled “Saya mimpi untung RM 7000” instead of “Nuffnang buffered earning- RM 7000 bulan ini lagi”. SO MISLEADING!!

    Maybe you’re famous and you’re being featured, but I just don’t like your way of blogging.

  22. cOcK says:

    F U.

  23. Ida says:

    Wah kalau betul2 dapat RM7000 tu memang dream come true 🙂 at least dah earn byk dengan nuffnang, ida baru nk berjinak2 chaiyokkk

  24. ibu_batrisya says:

    waaa…bestnye..leh wat kenduri tu…

  25. hans kacak says:

    walaweh
    advetorial pun dapat?
    gila best
    tahniah2
    murah rezeki
    berkat ramadhan

    P/S : Download Senyum – Malique ft Najwa

  26. syed esyad says:

    tahniah sangat2..jeles ea….
    eremmm, bagi la tips ket nak dapat duit nuff mcm neer…nak blaja ea…huk3

  27. rashid says:

    Ada gak yang tak suka entri gimik macam ni…tapi rezeki masing-masing

  28. jill says:

    if u don’t like, u can just choose not to read, dude.

  29. Pingback: Misleading Titles – Nuffnang Buffered Earnings RM7000 Lagi Bulan Ini « Aku Zaid

  30. gadis melayu says:

    Hmmm….jelousnya….nanti I pun nak lawan you gak…tapi…I ni…baru nak cuba-cuba dan baru joint nuffnang…juniorlah katakan….tapi orangnya orang lama…heee..

  31. gransazer says:

    adeh!baru nk caye..

  32. Noran says:

    Hahahahaha tipah tertipu……..anyway tahniah 7 BE saya blom dapat 1 pun lagi…huhuu sbb baru lagi….

  33. admin says:

    @lynn hamzah – untung memang untung tapi sampai bila tak tau lah haha..

  34. admin says:

    Salam kak ina, hehe saja je gimik sorry lah kalau zaid lebih-lebih… ok je kak copy lah entry fuck Malaysia tuh.. 🙂

  35. admin says:

    -Fid tu iklan lama … belum dapat pun pulangan lagi..

  36. admin says:

    Bit Zamri, tu iklan sponsor lama.. tapi belum dapat lagi duit tu..bulan oktober nanti baru dapat..

  37. admin says:

    honeyamour, hahaha rm100?.. cukup ke.. nanti aku kirim rm200 nak?.. kekeke

  38. admin says:

    salam kak dahlia, insyaalah dapat nanti tu.. thanks ye kak masuk blog zaid nih.. 🙂

  39. admin says:

    salam hazman, memang lumayan.. insyaAllah, nanti zaid belanja teh tarik nak?.

  40. admin says:

    farysa, insyaalah.. nanti kalau ada lebih zaid kongsi-kongsi kat kawan-kawan ye..

  41. admin says:

    hi ph1l1p, senang je.. rajin2 la update blog dan rajin2lah pergi event Nuffnang..

  42. admin says:

    terima kasih en Baz dan terima kasih sebab masuk blog zaid ye..

  43. admin says:

    haha paperplane, jangan la marah.. saya gurau-gurau je..

  44. admin says:

    hi Jfook, sorry ye kalau entry ni buat awak marah.. 🙂

  45. admin says:

    apa tu F U?… FU** U?

  46. admin says:

    salam ida, cayoookkk… thanks ye masuk blog zaid

  47. admin says:

    ibu_batrisya, kenduri.. ala berapa ringgit je.. tak cukup nak buat kenduri.. belanja teh tarik boleh lah.. 🙂

  48. pujangga says:

    waa kasilah tips camne dapat BE banyak sgt nih..huhu

  49. admin says:

    tipsnya satu je.. rajin tukar template hehe

  50. Affan says:

    Kencang bro.
    Alhamdulillah rezeki bro

  51. CK says:

    Wah, hebatnya…terima kasih di atas posting anda. Saya dapat idea untuk buat contetst melalui blog saya. Senang saja yer nak bagi rating naik. 🙂

  52. linleenda says:

    hai,
    nak tahu details blogger nuffnang? boleh?

  53. hazwan says:

    tahniah bro.best jugak kalau selalu dpt bE ni

  54. kamarul says:

    tahniah bro.. boleh beri tips skit.

  55. admin says:

    detail blogger nuffnang?.. boleh masuk http://www.nuffnang.com.my/ kat situ boleh tengok detailnya

  56. Cik wan says:

    terkejut saya bila baca post bro ni…
    igtkan betul td, nak jua menuntut macam mana nak buat 🙂

  57. mancai says:

    salam singgah, mak ai.. banyak tu… tahniah2 bila la saya nak merasa macam tu pulak… ish2

  58. admin says:

    salam singgah en.mancai ..

  59. donny says:

    banyak tue..tahniah..

  60. deCrewz says:

    Salam bro.. 1st time Jai singgah cni nak cari ilmu.. harap dpt halalkan ye..Apa rahsia nak dpt BE? Jai punya ada 1, itupun dah x gerak2..he3.. Dekat sebulan mcm tu je..ngeee..

  61. Mohd Zaid says:

    rahsia tu zaid pun tak tahu apa rahsianya tapi saya selalu update blog. kalau nak BE kena rajin update blog kalau boleh satu hari 1 blog post.. 30 hari bersamaan 30 post dah.. so biar banyak post dan banyak maklumat dalam blog.. senang google nak indexkan blog deCrewz tu.. kemudian target berapa orang nak masuk blog awak tu.. macam saya, target 1000 orang sehari. so nak panggil org masuk blog tak susah. gunakan twitter dan facebook atau mana2 social media lain.

    insyaalah kalau orang dah ramai masuk blog, BE pun akan naik dengan cepat.. maaf klau saya salah.. saya menulis mengikut dari pengalaman 🙂

  62. apa itu sponsored post??

  63. Faris says:

    Wow! kalo dapat macam ni, boleh la keluar motor LC sebijik!!!

  64. Pingback: RM 7,638.89 – Terima Kasih Nuffnang Malaysia « Nuffnang « Aku Zaid

  65. Pingback: SEO tips for Malaysian Bloggers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *