Press Conference “Paramore” Di Hard Rock Cafe Kuala Lumpur

Tadi aku baru je balik dari majlis sidang media untuk konsert Paramore yang bakal diadakan pada 19 Oktober 2010 di Stadium Nasional Bukit Jalil. Bagi peminat-peminat Paramore jangan tinggalkan peluang untuk menyaksikan Paramore dengan lebih dekat lagi.. harga tiket tak mahal… boleh semak kat sini

Jason Lo, CEO Tune Talk, memberi ucapan dan maklumat tentang konsert Paramore ini. Mereka cakap kalau beli sekarang dapat 20% FREE Airtime rebate of ticket value kepada semua Tune Talk subscribers.. jadi apa lagi pergilah rebut tiket Paramore ni sebelum terlambat.. aku confirmed akan pergi konsert ni nanti.. i love Paramore.. harga tiket boleh semak kat sini

Inilah antara mereka yang terlibat dalam menjayakan Konsert Paramore Live in Kuala Lumpur 2010 ni.. tahniah kepada mereka semua sebab dapat bawak Paramore datang Malaysia.. Cayalah,.

Selalu kalau aku pergi Press Conference artis-artis ni mesti dapat makan yang sodap-sodap.. tapi disebabkan sekarang ni bulan puasa jadi tak dapatlah melantak kat Hard Rock Cafe tuh… hehehe nasib baik pihak penganjur ada sediakan tapaw untuk kita orang… burger kat Hard Rock Cafe ni memang wallaaa lah.. sedap giler..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Konsert and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Press Conference “Paramore” Di Hard Rock Cafe Kuala Lumpur

  1. alice says:

    sedap tapau

  2. admin says:

    tu la alice rugi ko tak ikut.. kau nak ajak ko tapi ko kerja plak..

  3. Pingback: Paramore Live in Kuala Lumpur Presented by Tune Talk Mobile Prepaid « Aku Zaid

  4. putey says:

    cmne leh taw ad press conf neh ek??

  5. admin says:

    kenal kawan yang kerja kat situ.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *