Monthly Archives: September 2010

Berita Dari Pihak Nuffnang

Kepada semua kawan-kawan sila baca info dari pihak Nuffnang Malaysia ini supaya kita lebih ikhlas dalam mencari duit melalui blog. Jangan sesekali klik iklan ada ataupun paksa rakan-rakan lain untuk berbuat demikian ye. Ingat berblog secara berhemah insyaalah akan dapat … Continue reading

Posted in Tips | Tagged , , , , , , , | 4 Comments

My Selangor Story – Hari Pertama

VIDEO INI DIAMBIL MENGGUNAKAN PENTAX Optio WS80 Pertama sekali saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang terlibat bagi menjayakan program My Selangor Story – Blogger Competition yang berlangsung dari 23-28 September 2010, terutamanya para penaja yang sudi menaja … Continue reading

Posted in MSS | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 16 Comments

Rumah Terbuka Yang Meriah

Terima kasih kepada semua yang sudi hadir ke rumah terbuka keluarga aku pada 18-Sept-2010 hari tu.. buat jamuan kecil-kecil je nak buat besar-besar takut membazir. Mula-mula aku nak buat jemput kawan-kawan blogger dan kawan kat tempat kerja je, tapi mak … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , , , , , , , , , | 10 Comments

Sinopsis – CRAYON THE MOVIE

Salam semua pembaca setia mohdzaid.com. Aku baru je balik dari preview cerita Crayon The Movie kat e@Curve Damansara. Memang best sangatlah cerita ni rugi siapa yang tak tengok nanti. Untuk makluman korang cerita ni belum ditayangkan di pawagam lagi, dan … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 6 Comments

M.Rajoli Meninggal Dunia

Berita yang baru diterima dan amat mengejutkan, M Rajoli yang telah disahkan meninggal dunia akibat kanser otak jam 10.45 malam tadi (17 September 2010). Allahyarham di jadual dikebumikan di Tanah Perkuburan Islam Datuk Keramat, Kuala Lumpur sebelum solat Zuhur, Sabtu. … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , | 2 Comments

Are You Moist Enough?

Adakah kulit korang cukup bagus?.. cukup lembut?.. cukup segalanya?.. haha ye la tuh tahu tak kulit korang tu banyak terdedah dengan segala jenis kuman?.. ya memang benar pun tipulah kalau korang cakap kulit korang dah cukup bagus. Hehe apa yang … Continue reading

Posted in Blog | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Comments