Selamat Hari Raya – Kad Raya Online Mohdzaid.com

Hari raya bakal menjelma tak lama je lagi.. jadi aku nak ucapkan selamat hari raya kepada kengkawan blog semua yang sentiasa beri sokongan kepada blog mohdzaid.com ni.. disini zaid tujukan kad ucapan hari raya khas untuk anda semua..

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin kalau ada terkasar bahasa, tersilap tutur kata bila kita berjumpa, tersombong, terhina, terapa sajalah kepada korang semua.. zaid mohon ampun dan maaf ye.. tahun depan buat lagi hehehe..

Hoho kepada sesiapa yang nak hantar kad raya kat zaid boleh berbuat demikian ke admin@mohdzaid.com sekarang pakai online jew.. nak pos setem dah mahal.. 😛

// Kad Raya yang simple je.. nak buat yang gempak-gempak tak reti pakai photoshop xoxo //

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Selamat Hari Raya – Kad Raya Online Mohdzaid.com

  1. Selamat hari raya.. moga terus maju…

  2. Kancilbiru says:

    selamat hari raya … mahap zahir batin jugak..:)

  3. Selamat hari Raya… Puasa penuh tak…? 🙂

  4. lAl says:

    Wah2…. Semangat raya sudah!! hahaha… selamat hari raya aidilfitri Zaid…. Maaf la kalo ada salah silap yg aku wat ko terasa hati ka apa sepanjang perkenalan kita… hoho

  5. admin says:

    Salam lebaran bro thanks sebab komen kat sini..

  6. admin says:

    Raya raya gak kak.. Duit raya jangan dilupa kat adik2 ni heheh

  7. admin says:

    @maslinamansor heheh insyaalah buat masa ni penuh… Lagi beberapa hari je nak raya kan bestnyaaaa

  8. admin says:

    Ial sama lah kita.. Kalau aku ada tersakitkan hati ko sepanjang pengenalan kita aku minta maaf ye.. Ko raya tak balik kampung kan? Meh la raya umah aku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *