Astro Ria – Cinta Kirana EP05 – EP06 (Video)

Okey dah ada kawan kita yang tolong uploadkan kat Youtube.. aku hanya letak episod 05-06 je… yang lain korang boleh tengok sendiri kat channel youtube sweetmerlina2010 ye… hoho korang puji-puji la dia sikit supaya dia rajin upload cerita ni sampai habis episod nanti.. okey kalau ada yang malas nak tengok video korang boleh baca sinopsis cerita Cinta Kirana ni di sini.. Sinopsis – Cinta Kirana (EP01-EP93)

EPISOD 05 – CINTA KIRANA

EPISOD 06- CINTA KIRANA

Kredit kepada : http://www.youtube.com/user/sweetmerlina2010

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

12 Responses to Astro Ria – Cinta Kirana EP05 – EP06 (Video)

  1. DiaD says:

    best jugak cite ni

  2. Heroin yang cantik… meletup la sekarang nih..

  3. nailsbite says:

    suka gila drama nih..x miss la tgk hehe..Galang..cute>.<

  4. farah liyana says:

    randy pangalila ensem. Aku ingin sangat berjumpa dengan dia..hehehehhhhhhhhhhhhh………..

  5. admin says:

    Yes bro memang best bangat..

  6. admin says:

    Cantik memang cantik bro.. Tapi dah kawin dh hehehe melepas

  7. admin says:

    Yup galang aka randy memang hot.. Tp saya lagi kacak keke perasan la zaid nih

  8. admin says:

    Hensem ke? Aku lagi hensem hehehe

  9. izz says:

    huh…….nia ramadhani agt ctk sesuai dgn heronye sooooo cute….

  10. RenaH BK says:

    GALANG hensem banget..aq pingin ketemunya…hheeheee..c kirana jga cantik..kaya bidadari d siang hari..ehehheeee

  11. rani chiquet says:

    kakak kirana cantik banget deh.gwe sgt suka sama kakak.galang hensem banget .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *