Buat Duit Dengan ChurpChurp!

Sebelum aku cakap apa-apa tentang ChurpChurp ni apa kata korang baca FAQ  ni..

How does ChurpChurp work?

ChurpChurp is your ultimate integrated social media solution that rewards for influencers’ updates. Churpers will be briefed on the contents of updates and seeds to be propagated based on partners’ request. Basically there are two main types of Churps available which are :

a. Scheduled (User-generated) Churps

You will be notified via e-mail of new assignments and given a brief to compose your posts in any way you want with some required keywords. Your tweets will go out on a schedule and after it does, earnings will be credited into your account.

b. Seeding Churps

You will be notified via e-mail of new assignments and given a brief to compose your posts in the required platforms. The brief will describe the angles you should work on.

Itu adalah serba sedikit tentang ChurpChurp ni.. caranya senang je, korang kenalah ada akaun Twitter dan Facebook, dan berdaftarlah dengan ChurpChurp kemudian lakukan tugasan yang diberi dan kemudian dapat RM Fulusss.. tak percaya?… tengok sendiri akaun ChurpChurp aku dah ada RM 53.11 dan tinggal RM 46.89 untuk aku cashout. Untuk pengguna ChurpChurp ni kena tunggu RM100 baru boleh cashout. Tapi bukan susah pun nak tunggu dapat RM100, senang jew..

Mudah bukan, dengan ChurpChurp korang tak ada blog pun korang boleh buat duit macam Nuffnang tau. Cuma korang kena rajin lah cari follower di Twitter dan member di Facebook. Lagi ramai kengkawan korang lagi cepatlah duit ChurpChurp korang naik. Ayoh lah kengkawan semua yang masih tak ada ChurpChurp tu, tak payah takut-takut, cubalah ChurpChurp bukan korang rugi apa pun… tak perlu keluar duit tapi dapat duit masuk poket lagi tau..  kalau korang masih blur tentang ChurpChurp ni meh tengok slide show yang menerangkan dengan lebih detail pasal ChurpChurp ni… okey..

JOM daftar ChurpChurp dengan klik link ini : ChurpChurp Saya mau duittt….

View more presentations from Churp Churp.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Sponsored Post and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

25 Responses to Buat Duit Dengan ChurpChurp!

  1. Huaaaa.. sangat best lah Churp Churp nie.. aku dah wat p asek la kne reject submition aku.. nape eh?

    yours
    SH

  2. luth textile says:

    sama la erning kita

  3. alice says:

    Buat duit?? sound very interesting….but i still blur…is it mean i can get cash from churp2 ??

  4. admin says:

    tak apa Alice ko register je dulu nanti aku ajar ko ye..

  5. Thristhan says:

    Wow, your churp churp account is going good. Mine still struggling at the moment 🙂

  6. Azam says:

    Doing churpchurp as well. I think it is one of the best money making tool for Twitter for Malaysian so far… Tu dah byk dah tu… tak lama lagi boleh cash out… 🙂

  7. hamzah says:

    bro… ko join churp-churp dah brape lame??

  8. admin says:

    @hamzah ermmm dekat setahun.. tapi baru je aktif… dulu ada tugsan churp2 saya buat dono je.. skrg baru cepat naik earning..

  9. admin says:

    cubalah… mana tahu boleh jadi jutawan dengan Chup2 nih. meh daftar kat sini http://www.churpchurp.com/register-twitter?tw=mohdzaid

  10. admin says:

    yup bro @Azam… nak simpan dulu .. bila perlukan baru saya cashout.. hehehe bro punya dah berapa dah?,,

  11. admin says:

    hello bro @Thristhan, nanti naiklah account u tuh.. hhhehe

  12. admin says:

    ye ke bro @luth textile, wahhh alhamdulillah… nanti kita cashout lah sama-sama yer..

  13. admin says:

    nanti zaid buat tutorial… yang penting ayat kat chup2 punya iklan tu kena simple dan mudah difahami bro..

  14. ekin says:

    x paham la wei! cam best jek~

  15. admin says:

    Zaid ada buat tutorial pasal ni.. Cuba semak kat blog zaid ye

  16. nisa says:

    eh kalau ade facebook je xde twitter xboleh join ke..?

  17. admin says:

    better register la satu akaun twitter, lagi pun sekarang ni dah ramai pengguna twitter kat dunia ni.. register kat sini http://www.twitter.com/

  18. Pingback: Aku Zaid » Be Part of ChurpChurp Today!

  19. Hadi says:

    saya dah daftar churp-churp 2minggu lepas dah , semua dah buat but kenapa still x dapat assignment dari churp2 ? warghh !

  20. safif says:

    salam…
    nape eks, saye da buat churpchurp ni da dekat satu minggu da, nape x dapat asigment lagi…

    blog saye: http://sempoiku.blogspot.com/2010/10/churpchurp-blum-dapat-tugasan.html

  21. admin says:

    sabar en hadi.. nanti dapatlah tu.. usaha tangga kejayaan..

  22. Amie says:

    Saya baru je Churp2 5/11/10,semlm…Hari ni saya customize infor…mula2 tu blur gak, tapi now dah ok, lepas baca tutorial dr Zaid….Hopefully lepas ni, adalah assignment…
    TQ zaid, have a nice weekend…

  23. maksud says:

    bro, cashout churpchurp ni guna cek atau transfer terus ke local bank account?

    thankz

  24. Mohd Zaid says:

    maksud > churpchurp cashout nanti diorang akan pos cheque ke rumah.. diorang tak boleh transfer ke local bank acc..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *