Barack Obama – Makan Bakso?

Ikuti Wawancara eksklusif RCTI (Indonesia) dengan Presiden Amerika Syarikat Barack Obama di White House, Washington DC, oleh Putra Nababan. Ini adalah wawancara pertama dengan Barack Obama oleh jurnalis Indonesia.  Jom kita tengok apa yang diorang interview dengan Barack Obama ni, ohh Obama ni pun suka makan bakso, sate dan nasi goreng yek?.. sama lah kite.. itu kan makanan serumpun, tapi jangan makan banyak-banyak ye Obama sebab makanan tu tak baik untuk kesihatan…

Sebelum wawancara bersama Barack Obama ni, Putra Nababan ada interview orang ramai di sana tentang Indonesia, tapi jawapan yang diberikan oleh penduduk sana amat menghampakan.. mereka tak tahu pun Indonesia tu kat mana.. hehehe tapi yang aku pasti cuba tanya diorang pasal Malaysia mesti semua orang tahu kan.. kita kan 1 Malaysia..

Sambungan…

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Barack Obama – Makan Bakso?

  1. fiD says:

    lah! macam ni ade juga, heee 😛

  2. darkbatman says:

    eh bro.. dh ramai yg promote kan.. ak cam nk try tp ak x reti.. follower dkt twitter pun ciput sgt.hehe

  3. admin says:

    ala bro try je mana tau dapat $$$ boleh belanja saya.. hehehe

  4. dedoku says:

    yup..baru je first time cash out bulan lepas. tunggu second cash out lak tapi kempen cam lambat skang. maybe ramai sgt org join so persaingan tinggi 🙂

  5. hamzah says:

    biar betul obama ni.. hahahaha

  6. admin says:

    betul la tuh @hamzah.. dia kan dulu dibesarkan kat Indonesia… tak mustahil dia boleh cakap bahasa indonesia ataupun bahasa melayu kan..

  7. admin says:

    heheeh jom kemana ruby?..

  8. Miss Sepatu says:

    Mereka xtau Indonesia sebab mereka xmembaca buku. as we know their media are all liars and dont show them the real world.

  9. muhammad mukhlis says:

    malaysia adalah sebuah negara boneka dan seluruh dunia tau itu,.. kalau kita pantau politik di malingsia di pimpin oleh orang cina 40 % india 32% dan malaysia 20 %, indonesia 8 %,… dan saya juga pernah mendengar ucapan warga malasia seperti ini “malysia negara islam kalau tidak suka keluar dari malaisa” menurut ku itu lucu malaysia tanpa negara asing itu sama saja dengan sampah tak berguna ,.. dan anda bisa liat negara indonesia di pimpin oleh rakyat sediri walau pun masih merangkak dalam memajukan bangsa tapi itu usaha sediri bukan orang lain

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *