Galang Cinta Kirana – Pernah Ada Anak Luar Nikah?

Wahh sejak dua menjak ni kemain lagi aku tengok blog kengkawan cerita pasal sinetron Cinta Kirana kat Astro tuh. Korang ingat aku tak tengok ke?.. hehehe aku pun layan gak sinetron Indonesia ni. Kali ni cerita Cinta Kirana pula. Oh ye aku tak nak cakap pasal cerita Cinta Kirana tu, tapi aku nak bagi tahu yang lelaki hero si Galang atau nama sebenarnya Randy Pangalila pernah ada anak luar nikah.! haiihhh betul ke nih?.. haha tipu je semuanya prank untuk si Randi ni dalam rancangan Jebakan Batman (Indonesia). Hihi lawak kan video ni.. korang tengok lah sendiri..

Mesti ramai awek kat Malaysia ni benci sama Randy Pangalila kalau dia betul-betul melakukan perkara tak senonoh ni kan.. tapi ini hanyalah prank ala-ala Wakenabeb tuh je.. apa-apa pun jom lah layan video ni.. dan jangan lupa tonton Cinta Kirana di Astro ye..

Info : Selain berlakon, Randi Pangalila ni juga seorang penyanyi tau…!

Video #1

Video #2

Video #3

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in OMG and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Galang Cinta Kirana – Pernah Ada Anak Luar Nikah?

  1. alice says:

    kelakar tapi kesian plak tengok mamat tu terkena..

  2. admin says:

    hahaha tu lah @alice.. mmg kesian tapi kelakar dowh..

  3. fasha auni says:

    ala tak cakap pun dah tahu dia tu penyanyi selain tu model jugak tak gitu?

  4. Fye says:

    OMG comel nye dia n tenangnye dia… He has a good charater,love to see him in cinta kirana. Tak pernah ku tgk a guy u possesses that kind of calmness.. Hehe.

  5. dila says:

    hi wat pe 2

  6. fie says:

    hi xde wt pe pun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *