Mohdzaid.com – Vlog1

NAK MENANG TOPUP RM10 (ANY TELCO) ?.. TONTON VLOG INI DAN BERIKAN PENDAPAT DIRUANG KOMEN. HANYA KOMEN YANG MENARIK AKAN MENERIMA HADIAH SUMBANGAN MOHDZAID.COM 🙂

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in VLog and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

21 Responses to Mohdzaid.com – Vlog1

  1. comelnyeraku says:

    just write down whatever u think gud 4 ur blog…semoga berjaya zaid !! i love u

  2. sharinginfoz says:

    bagus satu pendekatan yang baik untuk menemui pembaca menggunakan youtube. suka dengan entries mengenai info terkini macam harga setem dan pos, jadual berbuka,

  3. TianChad says:

    Bro they just extended the submit period to 11th August o =)
    Great approach through Youtube =D

  4. JMR says:

    Tahniah bro jadi Featured blogger..

    Pe kata bro update psl personal + isu-isu semasa + tips2 berblogging dgn cara olahan tersendiri, guna vlog pon layan gak..

  5. eyriqazz says:

    sampai bila di buka bro?kalau eden taknak komen nak terjah ok?tapi kalau terjah mungkin minggu depan la kot..tuh pun potong Q..hak4…..dah lama nak menerjah blog bro ni..

  6. SADDAM says:

    salam, congratez bro sbb jd featured blogger nuffnang.satu pencapai yg bagus..
    ok bro,dalam video ade tanye ape yang kitorang nak dan ape yang menyebabkan kitorang masuk sini kn?
    1st: sebab nak topup free 😀 (jahatnye)
    2 : nak tengok siapakah mohdzaid.com
    3 : nak belek2 blog mohdzaid.com..manalah tau ade yg boleh belajar dr bro…boleh dapat info terkini.
    4 :rasanya,blog bro nie boleh bg bnyak info.contohnye pasal artis..pasal diorang nye konsert ..dll.

    cadangan dari saya: mungkin bro boleh post pasal tutorial tentang blog…sbb sambil2 visitor bace pasal hiburan..boleh jugak tau pasal blog tutorial..:)

    tu je lah asenye nk komen… selamat maju jaya 🙂

  7. lAl says:

    Aku rasa la, entry yang aku nak nengok dari blog mohdzaid.com nih, ada beberapa cadangan:

    1. Sometimes letakkan photoblog sebab hg ada kamera, then cuba guna pandangan lensa yg hg ada untuk share ngan kami apa yg hg nampak dari gamba yg hg tangkap.
    2. Maybe hg sharekan la ngan kami(pembaca mohdzaid.com) pandangan hg tentang isu semasa. Xpon isu2 yang menarik perhatian hang.

    Tue ja la… Tapi comel hg dalam VBlog!!!hahahaha… nak lagik!!

  8. akuzle ayu says:

    salam, bro… taniah dpt featured blogger di bulan kemerdekaan… suksess selalu!!!

  9. aina says:

    bro , u cool bro ! tak perlu malu2 lah nak buat vlog , interesting what . actually , sgt sgt bagus buat vlog sbb bloggers2 yg rabun mcm saya nih , sakit mata bile baca lama-lama , jadi kalau ada vlog , just klik play and dengar , simple right ? 🙂 okey , apa yg saya mahu dalam blog ini , u kata u buat video music for munchy’s kan ? u guna software apa ? adakah ianya selain windows movie maker ? apa kata u buat tutorial cara-cara nak buat video music , teringin nak belajar . and then tentang isu-isu semasa yang u tahu , share with all your followers 🙂

    btw , nice blog dudes 🙂
    keep it up !

  10. admin says:

    terima kasih atas komen cik @aina ni.. sangat menarik.. insyaalah zaid akan cuba buat tutorial nak edit video.. tapi zaid pun tak pro nak edit.. guna media maker jek.. lagi satu zaid akan cuba update tentang isu-isu semasa akan datang.. sebab zaid sebenarnya tak cukup masa nak update blog ni.. at least zaid cuba ye atas pendapat aina tu.. 🙂

  11. admin says:

    Terima kasih @akuzle ayu ,dan selamat menyambut bulan ramadhan dan hari kemerdekaan..

  12. admin says:

    tq hilal… wahhh komen yang baik ni.. aku suka sangat.. insyaalah akan ku usahakan cadangan ko tu…

    ps: hehe nak bodek aku lah tuh kata aku comel.. 😛

  13. admin says:

    wahh thanks @SADDAM.. ramai betul yang minta zaid buat tutorial pasal blog.. insyaalah akan zaid usahakan..

  14. admin says:

    thanks @comelnyeraku …

  15. admin says:

    terima kasih @sharinginfoz sebab selalu support blog zaid nih.. jasamu akan ku kenang..

  16. admin says:

    @tianchad.. mereka lanjutkan tarikh tutup.. u hantarlah satu video.. mana tau boleh menang ipad..

  17. admin says:

    salam bro @JMR .. insyaalah kalau ada masa nanti zaid share tips2 blogging kat sini okey..

  18. admin says:

    alamak.. bro @eyriqazz nak terjah kite ke?.. segan la bro.. 🙂

  19. lAl says:

    Baek punya komen??? Ahaha.. ada peluang nih!! 😀

  20. admin says:

    hoho.. komen banyak2 kat entry aku wei.. kasi pecah hahaha..

  21. Pingback: Aku Zaid » Pemenang Contest (Mohdzaid.com – Vlog1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *