Aku Insan Biasa

Mohdzaid.com – Vlog1

dalam VLog oleh

NAK MENANG TOPUP RM10 (ANY TELCO) ?.. TONTON VLOG INI DAN BERIKAN PENDAPAT DIRUANG KOMEN. HANYA KOMEN YANG MENARIK AKAN MENERIMA HADIAH SUMBANGAN MOHDZAID.COM :)

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

21 Comments

  1. just write down whatever u think gud 4 ur blog…semoga berjaya zaid !! i love u

  2. bagus satu pendekatan yang baik untuk menemui pembaca menggunakan youtube. suka dengan entries mengenai info terkini macam harga setem dan pos, jadual berbuka,

  3. Tahniah bro jadi Featured blogger..

    Pe kata bro update psl personal + isu-isu semasa + tips2 berblogging dgn cara olahan tersendiri, guna vlog pon layan gak..

  4. sampai bila di buka bro?kalau eden taknak komen nak terjah ok?tapi kalau terjah mungkin minggu depan la kot..tuh pun potong Q..hak4…..dah lama nak menerjah blog bro ni..

  5. salam, congratez bro sbb jd featured blogger nuffnang.satu pencapai yg bagus..
    ok bro,dalam video ade tanye ape yang kitorang nak dan ape yang menyebabkan kitorang masuk sini kn?
    1st: sebab nak topup free 😀 (jahatnye)
    2 : nak tengok siapakah mohdzaid.com
    3 : nak belek2 blog mohdzaid.com..manalah tau ade yg boleh belajar dr bro…boleh dapat info terkini.
    4 :rasanya,blog bro nie boleh bg bnyak info.contohnye pasal artis..pasal diorang nye konsert ..dll.

    cadangan dari saya: mungkin bro boleh post pasal tutorial tentang blog…sbb sambil2 visitor bace pasal hiburan..boleh jugak tau pasal blog tutorial..:)

    tu je lah asenye nk komen… selamat maju jaya :)

  6. Aku rasa la, entry yang aku nak nengok dari blog mohdzaid.com nih, ada beberapa cadangan:

    1. Sometimes letakkan photoblog sebab hg ada kamera, then cuba guna pandangan lensa yg hg ada untuk share ngan kami apa yg hg nampak dari gamba yg hg tangkap.
    2. Maybe hg sharekan la ngan kami(pembaca mohdzaid.com) pandangan hg tentang isu semasa. Xpon isu2 yang menarik perhatian hang.

    Tue ja la… Tapi comel hg dalam VBlog!!!hahahaha… nak lagik!!

  7. bro , u cool bro ! tak perlu malu2 lah nak buat vlog , interesting what . actually , sgt sgt bagus buat vlog sbb bloggers2 yg rabun mcm saya nih , sakit mata bile baca lama-lama , jadi kalau ada vlog , just klik play and dengar , simple right ? :) okey , apa yg saya mahu dalam blog ini , u kata u buat video music for munchy’s kan ? u guna software apa ? adakah ianya selain windows movie maker ? apa kata u buat tutorial cara-cara nak buat video music , teringin nak belajar . and then tentang isu-isu semasa yang u tahu , share with all your followers :)

    btw , nice blog dudes :)
    keep it up !

  8. terima kasih atas komen cik @aina ni.. sangat menarik.. insyaalah zaid akan cuba buat tutorial nak edit video.. tapi zaid pun tak pro nak edit.. guna media maker jek.. lagi satu zaid akan cuba update tentang isu-isu semasa akan datang.. sebab zaid sebenarnya tak cukup masa nak update blog ni.. at least zaid cuba ye atas pendapat aina tu.. :)

  9. tq hilal… wahhh komen yang baik ni.. aku suka sangat.. insyaalah akan ku usahakan cadangan ko tu…

    ps: hehe nak bodek aku lah tuh kata aku comel.. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Kembali Ke Atas