Featured Blogger Nuffnang – August

Salam Satu Malaysia semua, korang semua dah tengok website Nuffnang hari ni?.. perasan tak siapa Featured Blogger Nuffnang untuk bulan Ogos ni? nak kenal lebih lanjut dengan dia?.. boleh jer. Perkenalkan Featured Blogger Nuffnang untuk bulan lapan adalah… Mohdzaid.com, heheheh. Terima kasih kepada semua kawan-kawan especially Nuffnang, kerana korang semua aku masih menulis untuk Mohdzaid.com

Nak tahu lebih lanjut tentang dan cerita ceriti aku di Featured Blogger Nuffnang – August, jom kita terjah : http://www.nuffnang.com.my/featured-blogger/bg-2010-aug/

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

46 Responses to Featured Blogger Nuffnang – August

  1. aisumichan says:

    wahhh~ anda lah kan? tahniah2.. kita smpai sekarang xberapa paham camna nk guna nuff tu..

  2. taniah… wah dah jadi feature blogger dah… πŸ™‚

  3. admin says:

    salam @aisumichan .. senang je nak letak ads Nuffnang tu.. ada kat dalam dashboard kita.. kalau awak nak info lanjut masuk je website Nuffnang ada Helpdesk yang akan membantu anda disana.. πŸ™‚

  4. admin says:

    Salam @maslinamansor , tq… πŸ™‚

  5. unwanted says:

    wah.. tahniahΒ²…:)

  6. alice says:

    waaaaahhh bagus2….usaha lagi….boleh djadikan pendorong ni….

  7. lAl says:

    Wow!!! Sangat cantek!!! GUa sangat bangga….hahahaha

  8. gnesop.com says:

    tahniah.. mmg hebat lah bro..

  9. hamzah says:

    wah~~ tahniah tahniah…

  10. mx says:

    congratulations bro…
    tahniah-tahniah…
    =)

  11. Afra Yuri says:

    pewit pewitt! ;p

  12. zik says:

    hebat la bro… datang dari dashboard nuffnang… πŸ™‚

  13. TianChad says:

    Yay congratz again for being featured as one of the Nuffnang blogger~!!

  14. atie says:

    Tahniah! moga saudara terus sukses k..

  15. eyriqazz says:

    Congratz bro..U deserve it dengan komitmen dan semangat berblog yang ditunjukkan..gembira dapat kenal zaid….keep it up…

  16. Rhapsody Lin says:

    wahh… .masyuk lah bulan ni.
    hehe~

  17. JAI says:

    Congrats Bro..cukup berbangga rakan-rakan memperolehi pengiktirafan..sememangnya blog ni layak utk terima anugerah nie. Cayalah bro

  18. farah says:

    hebat..tahniah2 yer..sy dtg ni dari dashboard nuffnang:)

  19. nikin says:

    tahniah en zaid cayalahhh!!

  20. admin says:

    @nikin thanks yew…

  21. admin says:

    @farah thanks yew…

  22. admin says:

    Salam bro @jai aka teratakarmo.com ,… terima kasih bro… tapi blog zaid ni biasa2 aje.. lepas ni giliran bro pulak ye..

  23. admin says:

    @Rhapsody Lin mana ada.. biasa-biasa jew… hehehehe

  24. admin says:

    salam bro @eyriqazz , zaid banyak dapat tunjuk ajar dari bro.. zaid pun gembira dapat kenal dengan bro dan yang lain semua.. πŸ™‚

  25. admin says:

    Salam @atie, terima kasih daun keladi.. lain kali datang lagi ye..

  26. admin says:

    Hi @TianChad, thanks alot.. u pun banyak beri i semangat dan sokongan dalam menulis blog ni… saya sangat gembira dapat berkawan dengan u.. thanks to u and all my friends..

  27. admin says:

    Salam bro @Hilal… thanks bro.. kau pun banyk bantu aku…

  28. admin says:

    thanks @Alice.. i love u so much.. muahhh

  29. matjoe says:

    terbaek dowh. suka aku baca posting ko kat nuffnang tu. tahniah

  30. joe says:

    tahniah jgk

  31. bai says:

    congrats jadik feature blogger. so happy to see a fresh face kat main page nuffnang tu kalau tak ddok tengok orang2 yang sama ja. hiks

    nak belajar gak lah camna nak tulis blog best macam blog ni. boleh kasik tips ka cikgu? πŸ˜‰

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

  32. MyToha says:

    tahniah der..tahniah…
    semoga semakin maju jaya hendaknya..
    hehe.. =)

  33. fiD says:

    tahniah bro!!!

  34. eszol says:

    camne nak jadi featured blogger?

    lu hebat giler ke bro?

  35. joe says:

    dh jd mcmni mmg hebat la…congrat broo

  36. admin says:

    Salam bro @joe.. terima kasih ye sebab support blog zaid nih..

  37. admin says:

    Salam bro @eszol.. featured blogger Nuffnang yang pilih.. tapi bro boleh cuba hantar profile kepada mereka.. mana tahu boleh jadi FBlogger untuk bulan akan datang pula kan..

    saya tak hebat mana pun.. saya biasa-biasa je, bukan glamour pun… dan saya menulis benda-benda biasa je.. saya suka kalau semua orang suka apa yang saya tulis.. kalau ada yang tak suka pun saya suka at least mereka membaca apa yang saya tulis hehehe πŸ™‚ betul tak bro?

  38. admin says:

    terima kasih @fiD.. jasamu akan ku kenang..

  39. admin says:

    terima kasih @Mytoha..

  40. admin says:

    salam @bai.. terima kasih ye sebab sudi luangkan masa ke blog zaid ni.. harap bai terhibur kat sini dengan cerita-cerita konsert dan artis…blog zaid ni biasa-biasa je insyaalah zaid akan buat tutorial dan share tips kat kamu semua..

  41. admin says:

    terima kasih cikgu dahlia…

  42. admin says:

    salam bro @matjoe .. thanks ye sudi masuk blog zaid yang tak seberapa nih..

  43. darkbatman says:

    sonok woo bro dpt jd featured blogger.. tahniah2!
    biler la nk merase.hehe

  44. admin says:

    insyaalah bro @darkbatman .. bro lagi sifu dari saya… blog bro lagi banyak info… insyaalah tak lama lagi tuh.. dapat la tuh hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *