Gambar Sekitar #ABSMC

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

15 Responses to Gambar Sekitar #ABSMC

  1. Aku menanti updatenya! meriah betul nampaknya ye.! Mesti best!

  2. alice says:

    bestnya…baik sy pegi kan ari tu wlupun jarang ber-blog….manatau sy jadi insaf dan terus rajin update blog… :-p

  3. lAl says:

    Hoho…. menarik!!! even hg busy leh update agy.. sangat sempoi!

  4. JAI says:

    Perghh..menarik banget sih..rugi tak gi conference

  5. Mus says:

    seronoknya kalau dapat join sekali!

  6. admin says:

    Memang best event ni.. Banyak yang dapat dicungkil dengan top top blogger tuh.

  7. admin says:

    Tu la bro kan best kalau bro pun dapat join sama..

  8. admin says:

    Ala hilal , aku update gambar je.. Tak sempat lah nak tulis cerita.. Aku copy kau punya je lah boleh hwheje

  9. admin says:

    Pelahan-pelahan lah alice, nanti bila minat tu dah sampai teruskan tau jangan simpan-simpan okey

  10. admin says:

    Saya tak sempat nk update keseluruhan event ni bro.. Banyak kerja nak disiapkan dulu

  11. Masquerade Q says:

    Salam.. waaahh…siap gambar dgn beautifulnara. Bagus2…Nak jadik cam korang2 lerr..jadi top blogger. Tunjuk ajar ku sifu!! 🙂

  12. atia adina says:

    bestnye kalau dapat jumpa Dr Mahathir..idola saya tu…

  13. admin says:

    @atia adina dapat jumpa tapi tak dapat bergambar.. sedih tau.. bodyguard dia tarik zaid dari bergambar.. 🙁

  14. admin says:

    Salam @Masquerade Q, hehehe bro beautifulnara.com memang baik orangnya.. kalau jumpa dia tanya je boleh bergambar atau tak.. gerenti dia nak ambil gambar sekali dgn kita..

  15. master says:

    Gambar yg first sekali tu siapa? Bapak lu eh?
    hehehe sebijik muka korang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *