Monthly Archives: August 2010

Lambaian Umrah Azwan Ali

Selamat menjalani ibadah umrah buat saudara Azwan Ali dibulan yang mulia ini. Semoga dirahmati dan dipermudahkan perjalanan saudara kesana. Semoga Azwan Ali selamat pergi dan selamat kembali ke tanahair.. Kredit kepada:- http://ajamihashim.blogspot.com/ http://silaserazwanali.blogspot.com/ *song credit: Maher Zain ~ “Insha Allah” … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , , , , | 3 Comments

Bagaimana Menggunakan Churp2 Dengan Betul.

Salam Satu Malaysia diucapkan kepada kengkawan yang sudi masuk blog zaid ni, Wahh sejak aku letak entry pasal Buat Duit Dengan ChurpChurp! ni ramai yang dah mula buka mata tentang kehebatan buat duit dengan cara mudah nih… tapi ramai juga … Continue reading

Posted in Tips | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 141 Comments

Selamat Hari Raya – Kad Raya Online Mohdzaid.com

Hari raya bakal menjelma tak lama je lagi.. jadi aku nak ucapkan selamat hari raya kepada kengkawan blog semua yang sentiasa beri sokongan kepada blog mohdzaid.com ni.. disini zaid tujukan kad ucapan hari raya khas untuk anda semua.. Selamat Hari … Continue reading

Posted in Diriku | Tagged , , , , , , , , , , , | 9 Comments

Astro Ria – Cinta Kirana EP05 – EP06 (Video)

Okey dah ada kawan kita yang tolong uploadkan kat Youtube.. aku hanya letak episod 05-06 je… yang lain korang boleh tengok sendiri kat channel youtube sweetmerlina2010 ye… hoho korang puji-puji la dia sikit supaya dia rajin upload cerita ni sampai … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 12 Comments

Kakitangan Awam Dapat RM500 Duit Raya, Aku Dapat RM509.13 Duit Nuffnang!

Tahniah kepada semua kakitangan awam dan pesara-perasa kerajaan (Mak jangan lupa belanje) sebab dapat duit raya tahun ni dari Kerajaan Malaysia. Wahhh RM500 tu bukan sikit-sikit tau, baiknya hati PM kita… ini barulah dikatakan 1Malaysia.. Peliklah aku ada juga orang … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 35 Comments

Mohdzaid.com Dah Pakai Content Delivery Network (CDN)

Kini aku maklumkan bahawasanya blog aku ni iaitu mohdzaid.com telah siap dan sudah menggunakan Content Delivery Network (CDN), wahhh orang kata hidup kena berubah yelah tiap-tiap bulan kita beli dan tukar baju baru kan untuk badan kita yang sentiasa membesar … Continue reading

Posted in Tips | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 21 Comments