Peraduan “MIMIC TO THE MUZIC” bersama Munchy’s

Adakah anda penggemar biskut wafer Munchy’s? ya siapa yang tak pernah cuba biskut yang paling sedap didunia ni betul tak?..tak lain tak bukan Muzic Wafer Munchy’s lah. Terdapat 4 pilihan dan citarasa yang sangat enak dimakan antaranya Muzic Cubes, Muzic Nuss, Muzic Thins dan Muzic Bites. Wahhh pastinya anda dah meleleh air liurkan kalau bercerita pasal Muzic Wafers Munchy’s ni.. hahahah apa lagi cepat dapatkan dipasaran sekarang, selain dapat merasai kenikmatanya dan kesedapan biskut ini, kita boleh menang pelbagai hadiah menarik tau. Jadi kalau nak menang sila baca selanjutnya.

Sekarang Munchy’s sedang mengadakan peraduan Munchy’s Mimic to the Muzic Video Contest dimana anda perlulah membuat rakaman video mimik muka yang paling kreatif dan yang paling sempoi. Ingat yang paling kreatif kerana video yang paling menarik dan mempunyai undian yang tinggi akan menerima hadiah hebat dari Munchy’s.

CARA-CARA MENYERTAI PERADUAN (Munchy’s Mimic to the Muzic Video Contest)

Mula-Mula masuk laman web www.munchysmuzic.com

Klik “Register” dan lengkapkan butiran diri anda. Jangan lupa tulis nombor telefon dan alamat ye, mana tahu kalau menang iPad macam mana diorang nak hantar hadiah pula nanti 🙂

Bagaimana untuk menyertai peraduan ini?.. mudah saja

Langkah 1 : Lihat video Muzic Wafer Commercial atau download lagu Muzic Wafer Track disini.

Langkah 2 : Dah dapat idea?.. haaa bagus tuh apa lagi sekarang mula rakam video Muzic Wafer Jingle anda dengan gaya yang paling kreatif sekali. Ingat setiap video mestilah memaparkan sekurang-kurangnya satu pek Muzic Wafer yang sedap tu dan video tidak melebihi 30 saat.

Langkah 3 : Klik tab “MIMIC” dan mula memuatnaik video anda, Ingat muatnaik video anda sebelum 5 Ogos 2010

Langkah 4 : Huhu relex dan tunggu, jika video anda dipilih oleh para juri sebagai Top 20 finalist, video anda layak untuk ke kategori Rank & Vote.

Stage 2 pula adalah bahagian Rank & Vote Period, yang akan berlangsung pada 11 Ogos hingga 31 Ogos 2010.

Hadiah Menarik Menanti Pemenang.

Maklumat lanjut boleh dapati di : www.munchysmuzic.com 
*Tarikh tamat penyertaan adalah 5 Ogos 2010
* Tertakluk kepada Terma & Syarat.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Sponsored Post and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *