Photoshoot @ MSD Motorsport Division – Bandar Sunway

Semalam aku dan kawan-kawan dapat jemputan dari @Blupblupmy sebab ada satu event photoshoot bersama kereta-kereta yang mahal-mahal antaranya BMW, Porsche, Audi dan banyak lagi. Kalau korang nak repair kereta korang atau nak beli kereta memahal tu bolehlah singgah ke  Motorsport Division Sdn Bhd yang terletak di Bandar Sunway, alamatnya ada dibawah ni..

Motorsport Division Sdn Bhd
No.38, Jalan PJS 11/7,
46150, Bandar Sunway,
Selangor Darul Ehsan.
Tel : 603-56358860
Fax : 603-56378860

Website : http://www.motorsportdivision.com/

Terima kasih kepada @Blupblupmy sebab bawa kali untuk merasai pengalaman bersama kereta-kereta mahal macam ni, nak beli tak mampu… dapat ambil gambar pun jadi lah hehe..

Antara accessories dan barangan yang dijual di Motorsport Division Sdn Bhd , semuanya original tau.. tak ada yang tiruan.

Kereta-kereta yang dipamerkan di Motorsport Division Sdn Bhd ni.. kalau ada yang berkenan bolehlah hubungi mereka ye..

Dan ini adalah group photo yang aku cilok dari blog feeq hehehee feeq aku curi dari blog hang ye.. hihihi… kredit kepada feeqsays.com

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Photoshoot @ MSD Motorsport Division – Bandar Sunway

  1. nia_oii says:

    nice..so nice

  2. Nurul says:

    Best ar ko zaid. tak test pandu ke kereta?

  3. syahirul says:

    aku jumpa feeq kat pyramid aritu… MTV road show.. hehehehe… blogger rupanya dia 😛

  4. mrnamie says:

    wah best… dorang kasik test drive tak keter2 tuh? keke

  5. admin says:

    TQ @nia_oii ..

  6. admin says:

    tak lah nurul.. diorang kasi tengok dan pegang jew.. gile kau kang aku bawak kete diorang masuk longkang, tak pepasal nak kene ganti hehehe

  7. admin says:

    ohh ye ke jumpa dia ari tu.. ari tu aku ngan dia ada event Blup² kat Sunway.. lepas tu dia gi S.Pyramid.. aku tak join sebab malas hehehe.. wah ko ada tix VIP ngan Xzone ye.. nanti boleh la jumpa yek.. teringin berkenalan dengan blogger popular nih..

  8. admin says:

    tak lah @mrnamie,.. diorang kasi tengok dan pegang je… tak kasi bawak.. 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *