NOW Getting To London Is Ever Easier with AirasiaX and TuneHotels

Baru-baru ni aku ada join satu contest dari Koolred.com, sebabnya aku join contest ni sebab hadiahnya sangat lumayan iaitu percutian ke London untuk 2 orang menaiki AirasiaX dan tidur kat Tunehotels UK yang baru buka tu.. perhhh memang banyak orang upload gambar-gambar menarik bertemakan London kat website tu.. Agak-agaknya aku boleh menang tak? entah lah aku tak sabar nak tunggu keputusan contest ni pada 23 julai nanti.. kalau ada rezeki alhamdulillah lah.. teringin benar nak melancong ke London..

Kalau tak menang pun tak apa, aku anggaplah tak ada rezeki sekarang.. lagipun sekarang korang dah boleh pergi melancong ke London dengan mudah sambil berjimat. Apa lagi dengan AirasiaX dan Tunehotels lah.. syarikat tambang penerbangan dan hotel murah dah ada kat sana.. so boleh la kita pergi melancong dengan kadar minimum lepas ni kan..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *