AXE Malaysia – Nak Dia Kejutkan Kamu? Oh Baby!

Wow tahu tak korang bahawa AXE telah datang ke Malaysia?.. ala ingat tak iklan deodorant yang agak-agak lucah tu?.. kini dah ada di Malaysia, diorang pun dah ada Facebook khas untuk orang Malaysia. Tapi kan macam mana boleh lepas yek iklan macam ni, macam ada unsur-unsur sex juga, macam mana boleh terlepas daripada Finas atau lembaga penapisan iklan kat Malaysia ni?..

Ini antara iklan-iklan AXE yang pernah ditayangkan kat TV Malaysia. Iklan ni mengesahkan seorang perempuan yang bekerja di sebuah kedai hotdog, dan ada seorang jejaka datang ke kedai ni dengan memakai wangian Axe. Bila si jejaka ni sampai kedai, si perempuan ni terbau wangian Axe yang lelaki ni pakai. Dalam kegersangan si perempuan ni memegang botol sos (macam pegang zakar) sambil menulis nombor telefonnya pada roti hotdog tu dan meminta si jejaka telefon si perempuan ni.., kalau anda baru pertama kali tengok iklan ni apa tanggapan dan fikiran korang?.. adakah ini iklan wangian atau iklan sex?.. bagi aku ok je sebab ianya menghiburkan tapi macam tak sesuailah kalau budak-budak bawah umur tengok iklan ni kan..

Ni video yang kedua untuk iklan Axe ni,… kelakarkan.. apa-apa pun ianya sekadar iklan untuk mempromosi barangan keluaran Axe je yang lelain tu pandai-pandailah korang menilai.. Oh ye.. kalau korang nak “SiGedik” ni telefon dan kejutkan korang tiap-tiap pagi boleh je, hanya call 010-225-3344 dan SiGedik ni akan call kejutkan korang tiap-tiap hari dari isnin-jumaat, Memang sexy dan menggedik suara perempuan yang kejutkan tu… aiseehhhmen.. kalau pepagi bagi orang lelaki yang tut dia mencanak macam KLCC tu apa lagi boleh try call nombor tu dan sensasikan diri korang hahaha cayalah..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in OMG and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to AXE Malaysia – Nak Dia Kejutkan Kamu? Oh Baby!

  1. Faris says:

    Ni la antara produk deodorant yang dah sampai kat Malaysia. Tapi iklan dia memang cun pasal memperagakan pelakon awek sememangnya cun dan memikat pandangan lelaki. Kalau dapat awek yang ada dalam iklan TV tu, kan best. Bahagia selalu!!!

  2. Mohd Zaid says:

    haha apalah faris ni.. awek tu pulak dia berkenannya haha..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *