Tempe Salah Satu Makanan Kegemaran Dunia.

Siapa yang tak pernah makan tempe?… mungkin ada diantara korang semua yang tak gemar makan tempa kan?.. tahu tak aku memang suka sangat tempe, tak kesahlah goreng macam tu je ke, masak sambal ke semua aku bedal.. hehehe ni semua gara-gara aku ikut Resipi tempe awet muda Khir Toyo sebab tu muka aku licin :P. Tahu tak orang kat luar negara sana pun diorang suka tempe?.. ya memang betul … cuba tengok ni..

Tempe Indonesia

Tempe Malaysia

Tempe Belanda

Tempe Jepun

Tempe US (Amerika)

Tempe Australia

Pandai jugakan diorang buat resepi tempe mengikut cita rasa negara diorang.. antaranya ada Pizza Tempe, Sushi Tempe, Salad Tempe, BBQ Tempe dan lain-lain lagi..

Pizza Tempe

Salad Tempe

Sushi Tempe

BBQ Tempe

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com