CONGRATULATIONS – MTV Worldstage 2010 XZone Pass

Tahniah kepada aku dan Alice sebab berjaya menang 2 tiket untuk menyaksikan MTV World Stage Live In Malaysia 2010 yang bakal berlangsung di Sunway Lagoon Resort Surf Beach pada 31 Julai 2010 ni.. Tak sangka pulak boleh menang tiket X-Zone ni, sebab tiket ni limited..kalau korang nak tahu dan nak dapatkan tiket yang tidak dijual dimana-mana kedai ni boleh baca entry ni selanjutnya.. 🙂

Yang bestnya konsert ni nanti dibarisi oleh artis-artis terkenal dunia dan tanahair iaitu Katy Perry, Tokio Hotel, Wonder Girls dan Bunkface, semuanya hot-hot kan…?.. korang nak menang tiket?.. masih ada caranya lagi.. SMS MTV dan hantarkan ke 28881, tunggu pengesahan SMS, dah dapat pengesahan SMS hanya topup RM50 atau lebih untuk dapatkan mobile voucher. Dan terakhir tunjuk mobile voucher dikaunter Ticket Hotline (Taman Tun Dr. Ismail) untuk membuat penebusan 2 tiket. Kalau korang bukan ahli X-Pax jangan risau cuma beli starter pac Celcom Xpax dan topup RM50 untuk dapatkan 2 tiket ke MTV Worldstage.

Huhu bukan tu je diorang masih buka lagi permohonan untuk dapatkan tiket x-Zone. Kenapa korang perlu rebut tiket X-Zone?.. sebab dapat tengok kat depan stage.. lihat gambar kat atas tu… nak tahu macam mana caranya untuk dapatkan 1 tiket XZone ni?.. hanya jawab dua soalan mudah di FB Xpax.. http://apps.facebook.com/mtvworldstage/?sendpage=xpax , semoga berjaya ye kawan-kawan… jumpa korang disana.. 🙂

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Konsert and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

43 Responses to CONGRATULATIONS – MTV Worldstage 2010 XZone Pass

  1. alice says:

    hopefuly i can go for the concert….

  2. Amy says:

    I nak tau kan, are u an xpax user?

  3. mintos says:

    beb, kena redeem tiket tu segera ke?
    is it first come first serve or i’m guaranteed to get the passes bila da dpt confirmation tu so that i can pick up the tickets anyday before 28th?
    tolong reply k. really appreciate it. thanx! 😉

  4. Tian Chad says:

    Enjoy the MTV World Stage~!

  5. ThePatterson says:

    What is the specific address for the Ticket Hotlines dekat TTDI? Where about in TTDI? I have to redeem mine today 😀
    But I don’t know where’s the ticket hotline center or whatsoever

  6. kak ina kl says:

    nak gi tapi malas sbb jauh dan belah mlm pulak tu

  7. Sumijelly says:

    hehehe…suka kan ko dpt tiket FREE..
    nanti jgn lupa ambik gmbr lagi yek..
    suka tgk zaid ambik gmbr..lawa2 sumer…
    oh kirim salam ngan penyanyi tu yek…hahaha

  8. vampaiz says:

    naK taNye…meManG koMpeM dPt y x-ZonE puNye paSSes yE?
    huHHu…niHH y naK waT gaK niHH

  9. admin says:

    u must go alice.. temankan bf u ni.. hehehe

  10. admin says:

    sudah semestinya lah @Amy ,… saya ada 2 handphone satu pakai DiGi satu pakai Xpax.. so..

  11. admin says:

    @mintos redeem sebelum 28 julai.. aku pun belum ambik tix tu lagi kkeke..

  12. admin says:

    @Tian Chad u tak pergi ke MTV WorldStage ?… blup2 ada kasi tix free tau..

  13. admin says:

    Ticket Hotline – No.96b, 2nd Flr, Jln Burhanuddin Helmi, Tmn Tun Dr Ismail. You can call 03-77251177

    Call the Ticket Hotline office and discuss an arrangement with them.

  14. admin says:

    lol … jom la kak.. sekali sekala berlibur..

  15. admin says:

    hehe kak @Sumijelly zaid memang gile2 nak kan tix ni tau.. last2 dapat pulak tuh… hehehe rezeki kot..

  16. alincuppy says:

    dah send sms n dah reload but still x dpt mobile voucher… camner nak dpt?!! huhu

  17. admin says:

    cuba call Celcom helpline maybe diorang boleh tolong kot.. kalau pengguna xpax hanya dail 1111 je..

  18. sotong says:

    hello, wanna ask if i reload using my friend’s phone, then is it i must bring my friend’s phone to redeem the ticket ?

  19. admin says:

    cuba`tanya kat fb xpax..`saya tak berapa pasti lah..

  20. syahirul says:

    jumpa di sana ye.. x-pax zone.. heheheh

  21. admin says:

    orite bro @syahirul .. nanti kita jumpa kat sana ye.. Justkhai pun pergi yek?.. wahhh teringin nak jumpa korang nak minta ilmu…

  22. shinie says:

    i ade 2 tix X-ZONE ngn 2 tix ONE from Hong leong…yg mane lg best?

  23. nabil says:

    bro. nak tanya. aku dah top up. dahh dapat msg confirmation. tiket tuhh kena redeem segera atau bila bila sebelum 28/7? msg celcom cakap ‘WHILE PASSES LAST’ so aku takot lambat redeem tak dapat. mcm mana?

  24. admin says:

    xzone lagi best boleh tengok kat depan2 stage… ONE tu tak silap aku VIP kan..?.. vip tengok kat belakang…

  25. admin says:

    baik redeem segera.. aku baru ambil tix tadi.. tengok macam nak abis je.. cepat sebelum terlambat..

  26. dd says:

    i’m selling normal passes for MTV World Stage.price can be negotiate.1st come 1st serve.hurry2.while tickets last 🙂 email me – didy0110@yahoo.com

  27. joyin says:

    MTV WORLD STAGE TICKETS for sale (: Normal / Xzone. anyone interested can sms , 012 688 2356

  28. lAl says:

    weh, nk p…..hohoo….. bleh lagi ka??

  29. admin says:

    @ lAl boleh lagi bro.. minggu depan saya akan upload satu post berkenaan #WorldstageMY kat blog ni dan cara nak menang tiket lagi.. 🙂 stay tune..

  30. admin says:

    hi @joyin, jangan jual mahal2 ye..

  31. Joyin says:

    Tak mahal (: Standard Price .

  32. sharky says:

    im selling 1 more mtv world stage tix. this is my last tix to let go ! will COD to yr home 0173364887

  33. aidaaaaaaaaa says:

    im gonna watch it at the xzone. yay! but what are the express lane? and berapa banyak tix celcom bagi eh? i dont want to Q up awal2 hahaha

  34. Kee says:

    CALL ME 012 250 9136!!! Got 3 x-zone for sell!!!
    RM330 each!!! Can nego with me!

  35. vee says:

    I have 1 XZONE ticket for sale. RM250-can nego.
    email me vee_kawaii@yahoo.co.id

  36. Aina says:

    mtv worldstage ticket for sale! i have 8tickets. for serious buyers only. call/msg 0172909892

  37. vee says:

    sold out already

  38. Who Wants Tickets? says:

    I’m selling 2 MTV World Stage EXPRESS LANE passes for RM220 each. DM me (www.twitter.com/jiayu95) or email me at jia_yu_hong@hotmail.com.

    P.S. Please do not leave the subject title of the email empty or I might ignore it.

  39. lolabimba says:

    i have ONE xzone pass left for sale
    sale for RM250…
    please hurry because someone else is offering me RM350 for the pass!
    email me at : hogsmeade89@gmail.com

    (make sure you type the exact email address)

  40. pan says:

    Hiya all 🙂
    I’ve got 4 passes for this hype even!! Anyone interested in buying, Pls text me 012-3950406!! And I’ll do ring u asap. Thxx

  41. mars says:

    Selling 2 EXPRESS LANE passes 2 for 360 🙂
    mail me at magro1994@yahoo.com

  42. Daniel Irenaeus says:

    hye i got a mtv X zone pass for sale… RM400…. can nego… just email me… or sms me at 0133739045…. 1st come 1st serve basis… dun mis tis chance…

  43. maz says:

    i still have 4 tickets. call 0163609380

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *