Burung Mani Vs. Sotong Paul (Pagi Ini)

Yey malam ni aku nak gi  tengok bola Live kat Bukit Bintang, diorang ada pasang screen besau kat sana… apa-apa pun mana satu pilihan negara korang Spain atau pun Netherlands?,…. Sotong Paul atau Burung Mani?… hahahah apa-apa pun buatlah pilihan yang tepat bola sekadar sukan je jangan terlalu fanatik ye..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Burung Mani Vs. Sotong Paul (Pagi Ini)

  1. nash says:

    ntala…tapi ak sokong spain..huhu

  2. suhaisweet says:

    Dropping here..Very nice friend..My special for u.. Check it Out!

  3. reality says:

    kalu org bkn islam..bleh lh percaya benda2 nie..tp kalu org islam..dgr bleh..percaya jgn..kn xpasal2 syirik..

  4. admin says:

    sokong je memana asalkan kita happy hehehe

  5. admin says:

    thanks @suhaisweet ..

  6. admin says:

    yup… jangan percaya langsung.. semuanya datang dari Allah S.W.T

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *