Sotong Paul Pilih Spain Juara WorldCup 2010 (Video)

Baru je dapat video ni dari Youtube dan sotong Paul ni dah pun memilih Spain sebagai juara untuk WorldCup 2010 nanti. Huhu jangan percaya sangat nanti boleh terpesong akidah.. setakat nak suka-suka tu boleh la… lepas ni harga sotong melambung naiklah kat pasar.

Octopus oracle Paul chooses a mussel from a glass tank marked with a Spanish flag in the SeaLife Aquarium in Oberhausen, Germany, Friday, July 9, 2010. Paul predicts Spain will beat Holland and win the World Cup. (AP Photo/dapd, Roberto Pfeil)

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Sotong Paul Pilih Spain Juara WorldCup 2010 (Video)

  1. kenwooi says:

    noo.. netherlands shall win! =)

  2. safizan says:

    aku pun sokong Netherlands (Orenje)

  3. ringg0star says:

    spanish is da champs!! wc 2010,,,

  4. shasha evians says:

    ala sumenya datang drpd Allah S.W.T.
    binatang pun berzikir kepada Allah S.W.T..
    cume manusia sahaja yg suke membuat andaian dan mudah percaya terhadap sesuatu yang hanya dicipta dan bukan Pencipta…

  5. admin says:

    betul tu @shasha evians ,…. semuanya datang dari Allah SWT …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *