Disagree “Osaka” – Video Clip

Hai semua.. korang pernah dengar tak lagu “Osaka” dari kumpulan Disagree?.. ala lagu yang hot dari album terbaru diorang http://www.mohdzaid.com/2009/07/01/osaka-malaysia.html , memang bestkan lagu ni.. sekarang diorang dah keluar video clip yang sangat comel dan gempak. Aku tiap-tiap hari layan video clip ni.. apa kata korang?.. bes tak?…

kalau nak tahu lebih lanjut tentang kumpulan Disagree atau aktiviti terbaru diorang boleh usha kat website mereka di www.disagreeband.com

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Album Lirik Video and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Disagree “Osaka” – Video Clip

  1. icute says:

    do u have vimeo version on this vid clip?

  2. Mohd Zaid says:

    tak ada lah.. u nak ke?..

  3. icute says:

    it would be best if u had the vimeo version cuz im collecting animation vidclip. Its part of my project.Most vid from utube the quality is not so appealing compare to vimeo version.
    So u are a big fan of disagree ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *