I wanna be The Sorcerer’s Apprentice

Diam tak diam dah banyak aktiviti Nuffnang yang aku ketinggalan sekarang ni, maklumlah sekarang ni dah Bz gile dengan kerja dan aktiviti sosial yang lain, kan best kalau boleh jadi Sorcerer’s Apprentice. Aku nak gunakan kuasa sakti aku tu untuk buat semua kerja-kerja tu dengan sekelip mata je. Tapi apakan daya itu cuma khayalan semata tapi tak salahkan kalau nak berkhayal asalkan tak melampaui batas sudah.

Hari ni kat website Nuffnang ada keluar movie baru yang bertajuk The Sorcerer’s Apprentice dari Walt Disney Pictures. Wahhh macam best je cerita ni, aku nak sihirkan Robb dan Xinxian supaya diorang bagi aku tiket free untuk tengok cerita ni nanti. Yahooooo Robb u tak ada pilihan lain selain kasi saya tiket movie ni,.. kalau tak saya sihir kamu jadi sebiji laptop ataupun kereta Ferrari hahahaha.. best jugakan kalau boleh sihir orang ni… tapi bagi orang islam dosa tau sihir menihir ni.. 😛

Kalau aku ada kuasa sakti ni aku nak guna untuk kebaikan je, nak tolong orang susah, orang tua, orang miskin dan sewaktu dengannya. Aku nak magic supaya duit Nuffnang aku tu jadi RM1 juta dengan sekelip mata, so aku bolehlah tolong diorang yang memerlukannya. Huhu ok tak cara cam tu? hihi ala tu khayalan je kalau betul apa salahnyakan! Apa-apa pun jom kita ramai-ramai tengok cerita The Sorcerer’s Apprentice dipawagam pada 22 Julai 2010 ni, ataupun kalau korang nak tengok secara exclusive dan terawal apa lagi jomlah join contest Nuffnang The Sorcerer’s Apprentice . Jom layan ‘The Sorcerer’s Apprentice’ Trailer dalam HD dan sinopsisnya dibawah,…

Sypnosis

Dave (JAY BARUCHEL) is just an average college student, or so it appears, until the sorcerer Balthazar Blake (NICOLAS CAGE) recruits him as his reluctant protégé and gives him a crash course in the art and science of magic. As he prepares for a battle against the forces of darkness in modern-day Manhattan, Dave finds it is going to take all of the courage he can muster to survive his training, save the city and get the girl as he becomes THE SORCERER’S APPRENTICE.

TOSS :

Date : 20th July 2010 (Tue)
Time : 9.00pm
Venue : GSC Midvalley

Terms & Conditions 1. Only open for Nuffnang Glitterati bloggers.

2. Blog posts submitted must be original and not plagiarized from any other sources.

3. There is no closing date for this mini contest. Late entries with high creativity value will be given a chance to attend the Premiere Screening if they are deemed fit by the judges.

4. Invitations will be sent out via email on 14 July 2010 which would require bloggers to reply for confirmation of attendance. If an invitation sent out is not confirmed by 12pm on 16 July 2010, it will be declared void and passed to the next blogger in line.

More Info Click Here : The Sorcerer’s Apprentice

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *